NeataIASI.ro – cafeaua ta de dimineata! | Iasi

Ce inseamna „adoptat” in viziunea lui Teo Trandafir

Legătura dintre Maia si Teo Trandafir este una foarte puternică şi cele două se înţeleg de minune. Deşi Maia nu este fiica naturală a vedetei, relaţia lor pare a fi mai straşnică ca oricând. Cu toate acestea, Teo a avut ceva emoţii când micuţa a început să-i pună întrebări grele.

„I-am explicat ca este lumina din viata mea, norocul meu. I-am spus fiicei mele că nu a crescut in burtica mea, ci in inima mea. O data a venit si m-a întrebat foarte abrupt: ‘Ce înseamnă adoptat?’. Si eu i-am răspuns la fel de abrupt: ‘Adorat’. Un copil adoptat este un copil dorit”, a povestit Teo, la Cancan TV.

Aceasta a adăugat: „Ca să adopti un copil trebuie să faci anumite lucruri. Primul chip pe care Maia l-a văzut a fost al meu”.

În urmă cu ceva timp, Teo povestea despre fiica ei: „E serioasă, profundă, înţeleaptă. Atunci când Maia deschide gura să vorbească, se face liniste în jur… Când are dreptate, moare cu dreptatea în mână, cum se spune. Nu m-a minţit niciodată până acum. Dar asta nu înseamnă că nu a încercat să mă păcălească, uneori”.

Sursa: libertatea.ro