Iașul e un oraș al studenților, al culturii și al lucrurilor bine făcute!

Apropo de lucruri bine făcute, săptămâna trecută, la Casa de cultură a studenților formația ieșeană Rappa Muffin își lansa albumul Laleaua neagră, într-o dublă lansare, împreună cu cei de la Spasme. Evenimentul a adunat  multă lume, atrasă de muzica live și un sound proaspăt.

Artiștii mereu zâmbitori și cât se poate de talentați, cu o viziune proaspătă asupra muzicii, au ridicat sala în aer! A fost un spectacol complet, foarte bine gândit și organizat, cu bere, stickere, vata de zahar, multă distracție și muzică live pe măsură! Așteptăm cu nerăbdare un nou album! Ne place Rappa muffin! ONE Muffin One LOVE! Neața Iași susține artiștii ieșeni!

Mesajul atent critic al MC-ilor de la SPASME s-a combinat cu ritmurile melodice de jazz, reggae și ska ale formației RAPPA MUFFIN, pentru deliciul urechii și dansul spiritului! Iașul este privilegiat să susțină astfel de artiști care promovează pozitivitatea și bunul gust!

RAPPA MUFFIN este muzica reală, vibratia pozitivă si trăirea artistilor ce o alcătuiesc. Urmând stilul big-band al formatiilor de jazz din anii ’60, ritmul înrădăcinat de reggae si energia ska, combinate cu mesajul pur, necodificat al MC-ilor cu care colaborează, îi fac unici în sfera muzicală românească. După motto-ul ”Toti suntem unici si totodată la fel” formatia ne invită să descoperim împreună unde ne poate purta muzica.

Rappa Muffin însemnă expansiune artistică si libertate de exprimare, înseamnă mesaj si încredere în faptul că lucrurile se pot schimba, că pacea si libertatea sunt un viitor iminent si că suntem o generattie căreia îi pasă, o generatie care spune lucrurilor pe nume si nu se comformează, înseamnă acceptarea diferitelor caractere umane si împletrirea diverselor stiluri muzicale pentru a dezvolta un nou pattern melodic si totodată puternic si iesit din comun.

Spasme este despre umor și libertate, despre ce se întâmplă în jurul tău, în forma jocurilor inteligente de cuvinte și rime alese. De la old-school la new-school, rimele date de SmallBoy, Pulsar, Scurt și Nixon, beat-urile melodice și accentuate, aranjate de Socez și combinate cu scartchuri pe vinil vor lăsa energia liberă la interpretare. Ca unul dintre cele mai promițătoare materiale apărute în sfera rap, în 2014, albumul celor de la SPASME, ”De la 3 la 4”, este un mix potrivit de energie brută și ecuație artistică, ce caracterizează atât de bine aceste noi decenii.

Deleanu & Socez sunt cei mai de treabă cunoscători ai muzicii bune mixate cu calitate. Aceștia îți vor întreține spiritul tânăr și mintea liberă. Cu ani de experiență, în colaborări cu numeroși artiști rap și un vast repertoriu muzical, seturile celor doi artiști sunt unice și spontane, în care bass-ul și trip-hop-ul se combină cu rap-ul anilor ’90 pentru o experiență incredibilă.