Peste 5.000 de locuri de muncă vor fi disponibile la Târgurile de Cariere care vor avea loc în octombrie și noiembrie în opt orașe din România: Cluj-Napoca (3-4 octombrie și 9-10 noiembrie), Iași (12-13 octombrie), Târgu Mureș (16 octombrie), Alba Iulia (18 octombrie), Sibiu (23-24 octombrie), Brașov (30-31 octombrie) și Oradea (16 noiembrie). 400 de companii din toată țara și-au anunțat prezența la târguri, iar organizatorii se așteaptă la peste 40.000 de vizitatori, majoritatea cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani.

”Este al doisprezecelea an în care organizăm târgurile și de fiecare dată suntem plăcut surprinși de numărul tot mai mare de companii care vin cu oferte pentru candidați, indiferent de vârsta acestora, nivelul de pregătire sau experiență profesională. Totodată, sunt puse la dispoziția participanților stagii de internship, precum și oportunități de voluntariat. Târgul de Cariere a creat deja o comunitate strânsă, motiv pentru care ne dorim, de fiecare dată, să le oferim și experiențe interesante. De aceea, vor fi organizate interviuri pe loc, workshop-uri, concursuri cu premii și, cel mai important, vor avea ocazia de a interacționa direct cu companiile în care și-ar dori să se angajeze. În plus, mai mult decât în oricare alt an, încercăm să fluidizăm cât mai mult întregul proces de recrutare, atât pentru angajatori, cât și pentru candidați”, a declarat Alina Agafiței, PR Manager Târgul de Cariere.

Târgul de Cariere este cea mai mare rețea de evenimente de carieră din România și Republica Moldova, reunind sute de angajatori și mii de candidați. Evenimentul a demarat în anul 2006 și are loc de două ori pe an, în sezonul de primăvară și cel de toamnă.

Intrarea va fi liberă în limita locurilor disponibile.
Mai multe detalii găsi pe www.targuldecariere.ro.