Care este cheia fericirii absolute? Chiar daca factorii externi ne influenteaza gradul de fericire, iata cativa pasi pe care ii putem urma pentru a fi mai sanatosi si mai impacati cu propria persoana, indiferent unde traim.
1. Vitamina de la soare- vitamina D este esentiala pentru starea noastra de spirit deoarece creste nivelul serotoninei, de aceea medicii recomanda sa stam timp de 15 minute la soare de cateva ori pe saptamana, si sa folosim o crema protectoare care sa ne ajute sa primim aceasta vitamina.
2. Renuntarea la cafeina poate ajuta prin scaderea nivelului anxietatii. Medicii recomanda inlocuirea cafelei cu ceai verde spre exemplu.
3. Arata recunostinta celor care te-au ajutat astfel te vei simti implinit. Scrie o felicitare sau o scrisoare de multumire cuiva drag fara de care nu ai fi reusit sa faci un anumit lucru.
4. Fa fapte bune- este suficient sa iti imparti pachetul de pranz cu un om mai putin norocos de pe strada si vei avea o stare de bine garantat. Bunatatea ne ajuta sa ne schimbam atitudinea fata de ceilalti si fata de noi insine.
5. Zambeste- conteaza mult sa te distrezi, fiecare in felul lui, poate uitandu-te la un film bun, o cana de ceai si o carte sau o iesire cu prietenii.
Toate acestea sunt doar cateva din ponturile pentru un zambet larg si o stare de spirit buna. Lista poate continua..