Dacă e Halloween nu înseamnă că toată lumea petrece noapte în cluburi. Dacă ai vrea să petreci o seară comfortabilă în casă ce alternative ai avea? Noi îţi propunem filmul. Pe lângă pelicule clasice cum ar fi Ghostbuster, seria SAW sau Scream, A Nightmare on Elm Street, Friday the Thirteenth noi vă propunem 5 filme numai bune de savurat în această seară:

1.Se7en

Pelicula din 1995 îi aduce în prim-plan pe Brad Pitt, Gwyneth Paltrow şi Morgan Freeman care joacă rolul unor detectivi aflaţi pe urmele unui criminal în serie cu o minte sclipitoare.  Acesta din urmă  începe un joc de-a şoarecele şi pisica cu personajele interpretare de Brad şi Morgan. Cel mai vârstnic dintre ei urmează să iasă la pensie într-o săptămână, aşa că vrea să-l prindă pe criminal cât mai repede cu putinţă. Celălalt este un tânăr energic, care priveşte cu un uşor dispreţ resemnarea şi plafonarea partenerului său.

Finalul este neaşteptat şi şocant, întreaga poveste şi desfăşurarea acţiunii te vor ţine cu sufletul la gură până în ultimul moment.

2. Cube

Un film horror canadian din anul 1997 cu o distribuţie de necunoscuţi, dar foarte incitant. Pelicula este despre un grup captive într-un cub. Este un film minimalist  cu efecte bine puse la punct care te va ţine cu sufletul la gură.

3.Battle Royal

Nu este un film horror în adevăratul sens al cuvântului însă prezintă peripeţiile unei clase de elevi care este răpită şi trimisă pe o insulă şi obligaţi să se ucidă unii pe alţii. Sună destul de apropiat de „The hunger games”, însă „Battle Royal” este o apariţie din anul 2000, producţie japoneză. Are toate ingredientele pentru un film numai bun de văzut de Halloween:  violenţă, tinere asiatice ciudate, un tip rău..şi…şi mai multă violenţă.

4. Tzamati

Din anul 2005, deşi este un film alb-negru şi o producţie franceză  nu a fost gândit în tipicul franţuzesc.  Acţiunea se desfăşoară în jurul uni constructor ce descoperă un plic misterios pe şantierul în care îşi desfăşoară lucrările. Ceea ce urmează în urma descoperiri plicului est euimitor şi neaşteptat. S-a realizat şi un remake american al peliculei, dar noi vă recomandăm originalul pentru că are exact doza necesară de neaşteptat şi de suspans psihologic pentru un film bun.

 

5. I saw the Devil

O producţie coreeană din 2010 care începe cu un scenariu clasic în care un poliţist  i-a urma unui criminal în serie, însă imediat vine şi întorsătură: poliţistul îl vânează, torturează şi apoi îl eliberează pe criminal doar pentru a-l urmări din nou.  E genul de film care îţi rămâne în memorie încă mult timp după ce l.ai văzut, care te va urmări aşa cum şi poliţistul urmăreşte criminalul.

 

Deci dacă v-aţi săturat să vizionaţi  aceleaşi clişee de Halloween sperăm că propunerile noastre de filme vă vor ţine în priză.

 

P.S.: Cei de la Cinema City  au o super ofertă valabilă astăzi: achiziţionezi un bilet şi primeşti 2. În program au „Carrie” şi „Domnişoara Crisina”.

Noi vă dorim vizionare plăcută!