Trei studenţi din California au creat o aplicaţie pentru reţeaua de socializare Facebook prin intermediul căreia utilizatorii pot interacţiona cu prietenii lor abordând o relaţie de tip sexual.

Aplicaţia numită „Bang with Friends” poate fi instalată de orice persoană care are cont pe reţeaua de socializare Facebook, scrie CNN.

Odată instalată, aplicaţia va afişa o serie de fotografii cu prietenii utilizatorului de pe reţeaua de socializare, atât de acelaşi sex cât şi de sex opus. Sub fiecare poză afişată există un buton „Click to Bang”, iar utilizatorul poate alege pe oricine doreşte.

Dacă există situaţia în care doi utilizatori au instalată aplicaţia „Bang with Friends” şi sunt şi prieteni la apăsarea butonului „Click to Bang” cele două persoane vor fi înştiinţate de intenţia respectivă.

„Noi credem că sexul este un subiect tabu şi că oamenii ar trebui să fie mai sinceri unul cu celălalt. Noi le dăm oamenilor o metodă mai simplă de a interacţiona în acest fel, diminuând astfel riscul de refuz. Obiectivul nostru este să aducem fericirea pentru cupluri renunţând la intimitate”, au declarat pentru BuzzFeed studenţii care au conceput aplicaţia.

Aplicaţia „Bang with Friends” pare a fi însă în stadiul incipient de dezvoltare, deoarece, notează sursa citată, rezultatele pe care le oferă utilizatorilor par a fi nefiltrate.