Pe data de 9 mai, Asociația Studenților la Relații Publice și Comunicare, PRIME Iași, organizează cea de-a XI-a ediție a proiectului ATELIERE.

Acesta constă în trei workshopuri desfășurate simultan, în cadrul cărora studenții de la Comunicare și Relații Publice și domeniile adiacente (Jurnalism și Marketing) intră în contact cu specialiști.
Pe baza unor cunoștințe teoretice prezentate în prealabil, participanții la workshopuri vor rezolva un brief, printr-o metodă interactivă.

Începând cu ora 9:00, la Fab Lab, va avea loc conferința. În cadrul acesteia vor fi prezentați trainerii și participanții vor fi introduși în tematica fiecărui workshop. Conceptul ediției de anul acesta este „It’s just a sketch”, transmițând ideea că participarea în cadrul acestui eveniment este doar un pas în dezvoltarea profesională și personală a viitorilor specialiști în domeniu.

Workshopul „Double Trouble” va fi susținut de Doru Aftanasiu, actor la Teatrul Național „Vasile Alecsandri”, și va fi centrat pe dezvoltarea abilităților de dicție și public speaking, prezentate dintr-o nouă perspectivă.

Bogdan Preda va fi trainer în cadrul workshopului „Design your sign” și îi va introduce pe participanți în lumea designului grafic, perceput atât ca o artă, cât și ca un domeniu profesional versatil. Nonconformist cu simț estetic, sigur ne va menține antrenați și ne va stârni interesul.

Nu în ultimul rând, pentru workshopul „Make your mark”, Andreea Chirilă are multe cunoștințe și experiențe de împărtășit. Are multe de transmis participanților despre cum folosim social media, „tips and tricks” pentru un creator de conținut, dar mai ales despre cât de dificil este să îți construiești un brand personal de la zero.

Echipa Prime Iași vă așteaptă la cea de-a XI-a ediție a proiectului ATELIERE!

Pe 9 mai, la Fab Lab, începând cu ora 9:00.

Remember, it’s just a sketch!