Astazi, vremea va fi in general frumoasa la Iasi. Temperatura aerului va fi cuprinsa intre o minima de 4 grade Celsius si o maxima de 20 grade Celsius. Cerul va fi mai mult insorit, sansele de precipitatii fiind destul de reduse. Vantul va sufla slab pana la moderat, in timp ce umiditatea aerului va fi scazuta.

Maine, la Iasi se vor inregistra temperaturi cuprinse intre o minima de 8 grade Celsius si o maxima de 16 grade Celsius. Cerul va fi mai mult innorat, sansele de precipitatii fiind insa extrem de scazute. Vantul va sufla slab pana la moderat, in timp ce umiditatea aerului va fi destul de ridicata. In schimb, miercuri se pot inregistra din nou averse de ploaie. Sansele de precipitatii vor fi destul de ridicate, in timp ce temperatura aerului se va situa intre o minima de 9 grade Celsius si o maxima de 15 grade Celsius. Vantul va sufla slab pana la moderat, umiditatea aerului fiind destul de ridicata. Mijlocul saptamanii va aduce la Iasi o vreme inchisa.

Se pot inregistra moderat precipitatii, in timp ce temperatura aerului va fi cuprinsa intre o minima de 8 grade Celsius si o maxima de 12 grade Celsius. Sansele de precipitatii vor fi ridicate, in timp ce vantul va sufla slab pana la moderat. Sfarsitul de saptamana va aduce o vreme la fel de inchisa, cu temperaturi ce nu vor depasi 15 grade Celsius. Astfel, vineri, la Iasi se vor inregistra temperaturi cuprinse intre o minima de 8 grade Celsius si o maxima de 15 grade Celsius.

Cerul va fi mai mult innorat, in timp ce vantul va sufla slab pana la moderat. Sambata se pot inregistra averse, temperatura aerului fiind cuprinsa intre o minima de 8 grade Celsius si o maxima de 15 grade Celsius, in timp ce vantul va sufla slab pana la moderat. Duminica, iesenii vor avea parte de o vreme inchisa, cu un cer mai mult innorat. temperatura aerului va fi cuprinsa intre o minima de 7 grade Celsius si o maxima de 13 grade Celsius. Vantul va sufla slab, iar umiditatea aerului va fi ridicata.