BICARBONATUL DE SODIU și modul în care el ne poate simplifica viața și chiar să ecomoniseasca bani

1. Pentru a obţine un scrub benefic  pentru corpul tău!Amestecă:

– patru linguri de fulgi de ovăz

– 1 lingură apă  caldă

– 2 linguri de bicarbonat

2.Preludiu pentru manichiură? Freacă-ţi unghiile cu o periuţă îmbibată în bicarbonat pentru o exfolierea  unghiilor
3. Scapă de excesul de sebum din părul tău! Adaugă o linguriţă de bicarbonat cantităţii de şampon cu  care te speli regulat, şi masează bine scalpul. Bicarbonatul are un efect  abraziv asupra părului tău şi, astfel, vei obţine un păr mai curat  îmediat!
4. Bicarbonat sau deodorant? Da, ai auzit bine. Patru linguri de  bicarbonat amestecat cu aproximativ 10 picături din uleiul tău preferat  (iasomie, argan, măsline, jojoba, etc) şi vei obţine deodorantul perfect, lipsit  de alte chimicale.
5. După o zi agitată fă o baie fierbinte și adaugă o jumătate de ceaşcă de  bicarbonat. Acesta neutralizează acizii de pe piele şi elimină eficient orice  urmă de transpiraţie. De asemenea, atunci când este înmuiat în apă, bicarbonatul  duce la înmuierea perfectă a pielii şi astfel poate calma iritaţiile sau  arsurile solare uşoare.
6. Albirea naturală a dinţilor se poate realiza, de  asemenea foarte uşor, cu bicarbonat. Pentru o albire eficientă şi evitarea  iritaţiei gingiei (bicarbonatul este abraziv şi poate duce cu uşurinţă la  iritarea gingiei), creează un amestec din 1 linguriţă de bicarbonat, puţină  pastă de dinţi, puţină zeamă de lămâie şi puţina apă oxigenată. Vei obţine o  pastă care acţionează ca un produs de albire profesional! Este uşor de obţinut,  iar rezultatele se văd după prima spălare!
7. Scapă rapid de acnee! Încearcă  să faci o pastă din bicarbonat şi apă caldă. Aplică apoi pasta direct pe  suprafaţa cu acnee şi las-o să acţioneze câteva minute. Vei fi surprinsă cât de  repede şi de eficient va funcţiona!