Biscuitii cu portocala imprastie aroma Craciunului in casa.
Ingrediente pentru Biscuiti cu aroma de portocala

  • 300 gr faina alba
  • 220 gr unt (la temp. camerei)
  • 200 gr zahar
  • 5 galbenusuri de ou
  • 1 portocala
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingrita sare

Preparare
Se freaca cu mixerul untul, coaja rasa a portocalei si zaharul pana mare parte din zahar e dizolvat.
Se adauga galbenusurile (pe rand) si se mai mixeaza 1 minut dupa ce le-ati incorporat pe toate.
Se adauga faina cernuta cu sarea si praful de copt si se amesteca usor, de data asta cu o paleta (sau cu mana) doar pana faina e incorporata.
Se imparte aluatul in doua si li se da forma de rulou. Se ruleaza in folie de plastic. Se dau rulourile la frigider minim 4 ore.
Se taie din rulouri felii de 1/2 cm grosime si se aseza in hartii de muffins (pentru a-si pastra forma rotunda la copt).
Se dau la cuptor la 170C pentru 12 minute.