Trupa americană Bon Jovi lansează un nou album în martie, care se va numi “What About Now” şi despre care liderul formaţiei spune că este “un produs al timpului prezent”.

Membrii trupei au spus că piesele de pe albumul care va fi lansat în primăvară sunt inspirate din problemele sociale din Statele Unite ale Americii, în momentul în care Barack Obama prelua primul mandat de preşedinte, informează contactmusic.com.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Pt2ln6yk80E[/youtube]

“Este un material proaspăt, plin de optimism, ca întotdeauna, şi încercăm să găsim mesajul aici… Aproape că am fost forţaţi să scoatem acest disc, deoarece altfel timpul ar fi trecut şi ideile nu ar mai fi fost de actualitate”, a spus Jon Bon Jovi la o conferinţă de presă.

“Este un material post-primul mandat al lui Obama sau un material despre America aşa cum era sau aşa cum este”, a spus muzicianul.

Veteranii rockeri s-au arătat optimişti în ceea ce priveşte lansarea unui album în format clasic, chiar în contextul creşterii vânzărilor de muzică în format electronic. “M-am obişnuit cu ideea că trebuie să faci muzică exact ca atunci când ai pornit pe drumul acesta … să scrii un cântec pentru tine şi, dacă oamenilor le place, îl vor găsi şi îl vor cumpăra”, a spus Jon Bon Jovi.

“Nu este vorba de câte unităţi vinzi… scrii cântece pe care vrei să le împarţi cu oamenii – apoi, ce se întâmplă după este ceva ce nu poţi controla”, a adăugat el.