Un tanar din SUA a facut o descoperire oribila in meniul lui cumparat de la KFC.

Acesta a postat cateva imagini pe internet cu ceea ce a gasit.

Am luat nişte mâncare de la KFC aseară, avea un gust îngrozitor, am desfăcut pielea şi iată ce am găsit„,  „Cred că pot să spun liniştit că am terminat-o cu fast-food-ul”, a adăugat el.

Fotografia surprinde ceea ce pare a fi un rinichi, ajuns din motive necunoscute în meniul KFC.

Nu ar fi prima dată când acest lucru se întâmplă. În urmă cu puţin timp, studentul Ibrahim Langoo a postat pe internet o fotografie cu o bucată de pui care nu părea să fie deloc de pui, ci o bucată de creier.

Britanicul s-a declarat dezgustat de aspectul mâncării şi a făcut o plângere.

Când am desfăcut a doua bucată de pui am văzut corpul străin. L-am aruncat imediat. Arăta ca un creier. M-am simţit foarte prost şi am decis să fac o plângere„, a spus Lagoo.

Nu voi mai mânca niciodată de la KFC. Încă sunt dezgustat. O să îmi prepar singur puiul de acum încolo„, a adăugat acesta.

Reacţia celor de la KFC nu a întârziat să apară. „Se pare că este un rinichi, nu un creier. Bucata ar fi trebuit să fie îndepărtată în procesul de selecţie, însă nu s-a întâmplat aşa. Ne pare rău pentru neplăcerea provocată. Sănătatea domnului Langoo nu a fost pusă în pericol, însă suntem de acord că aspectul produsului nu este deloc satisfăcător„, au declarat reprezentanţii lanţului de fast-food.