Cautati cadouri de 8 martie? Aplicatiile dedicate cumparaturilor de pe telefonul mobil au doua mari avantaje: toate produsele le vedeti de acasa sau de la birou, fara sa mai alergati pe strazi, iar preturile sunt in general mai mici decat in magazine.

„Cadouri de 8 martie”. Aceste cuvinte sunt chinuitoare pentru multi dintre barbatii care nu au timp sau nu stiu ce sa cumpere de ziua femeii. Din fericire, in Google Play sunt cateva aplicatii care ii ajuta sa faca alegerea potrivita.

Wallet Buzz -> este prima aplicatie pentru smartphone din Romania care foloseste geolocatia pentru a aduce ofertele comerciantilor direct pe telefonul mobil. In plus, sunt oferite vouchere gratuite pentru anumite cumparaturi.

Vrei sa iti schimbi televizorul sau sa faci shopping? Vrei sa iesi la masa sau la un suc cu prietenii? Vrei sa mergi la un salon de infrumusetare? Wallet Buzz face o selectie a celor mai bune oferte, direct pe telefonul mobil cu Android, si anunta user-ul cat de aproape este de ele, cu ajutorul GPS-ului.

Just 4 Girls -> este prima aplicatie mobile romaneasca dedicata unui magazin de lenjerie intima feminina. Direct de pe telefonul mobil cu Android … poate fi vizualizat un catalog pentru toate gusturile si pentru toate stilurile.

„Produsele pe care le comercializam sunt marci de renume pe piata internationala, dintre care unele sunt distribuite exclusiv in Romania de catre Just4Girls”, spune Adriana Carstea, CEO Just4Girls.

Un alt avantaj este faptul ca livrarea se face oriunde in Romania.

123reduceri V2 -> este o alta aplicatie din Romania care colecteaza cele mai bune oferte de reduceri intr-un singur loc. Reducerile oferite de cele peste 75 de site-uri de profil sunt disponibile in marile orase: Bucuresti, Timisoara, Iasi, Cluj, Constanta, Brasov, Ploiesti, Pitesti, Oradea, iar cele speciale, la nivel national.

Cu aceasta aplicatie pot fi verificate intr-un mod simplu, zilnic, toate ofertele la spa, restaurante, cluburi sau fitness direct pe harta, in timp ce butonul de geolocalizare va indica doar reducerile care sunt la o distanta de 1 – 5 – 10 km. Bineinteles, barbatii pot face cadouri de 8 martie femeilor iubite o sedinta la spa sau o cina la un restaurant.

Mai mult, daca ti-ai setat preferintele pe contul pe care l-ai creat in aplicatie pot fi vizualizate numai “ofertele” de care esti interesat.