mas-craciun-color

Campania „Fii și tu Moș Crăciun!” a Fundației Bethany continuă și anul acesta: peste 2.400 de donatori aleg să fie Moș Crăciun pentru peste 2.400 de copii din 44 de sate din județul Iași.

Iași, 10 decembrie 2019 – Fundația Serviciilor Sociale Bethany organizează, pentru al cincilea an consecutiv, campania „Fii și tu Moș Crăciun!”, care își propune să îndeplinească dorințele micuților în prag de sărbători. Peste 2.400 de copii, de grădiniță și din clasele primare, din 44 de sate din județul Iași vor primi, în prag de sărbători, cadourile visate.

Anul acesta, angajații din 50 de companii și peste 350 de donatori din țară și din străinătate au ales să își asume rolul spiridușilor, mulți dintre aceștia fiind alături de inițiativa fundației și în edițiile trecute. Totul a început când copiii i-au trimis o scrisoare lui Moș Crăciun, mărturisindu-i ce își doresc să primească în dar. Ulterior, Fundația Bethany a mobilizat o întreagă comunitate de oameni generoși, dornică de a face bine, care a „adoptat” toate scrisorile celor mici.

Începând cu data de 9 decembrie 2019 și până în data de 22 decembrie inclusiv, Fundația Bethany pune în mișcare sania lui Moș Crăciun și pornește către cele 44 de sate, pentru a le împărți celor mici cadourile.

„An de an, ne propunem să îi încurajăm pe copiii din satele sărace să îndrăznească să viseze atunci când au în față scrisoarea către Moș Crăciun. Este al cincilea an în care reușim să aducem aproape de Fundația Bethany o întreagă comunitate care înțelege importanța acestei campanii, care alege să se implice și căreia îi suntem recunoscători. Îi invităm pe toți cei implicați să ne însoțească în satele unde ducem cadouri copiilor.

Considerăm că este important să aibă parte de această experiență, atât pentru a se bucura alături de cei mici, dar și pentru a cunoaște dificultățile pe care le întâmpină acești copii și, în general, învățământul din mediul rural. Desigur, copiii au nevoie de sprijin pe tot parcursul anului, motiv pentru care lansăm tuturor celor implicați invitația de a rămâne alături de noi și în celelalte programe educaționale pe care le desfășurăm și în care investim, deoarece credem cu tărie că doar prin educație putem schimba viața acestor copii”, a declarat Georgiana Vieru, Manager Atragere de Fonduri la Fundația Serviciilor Sociale Bethany și Coordonatorul campaniei.

An de an, în cadrul campaniei „Fii și tu Moș Crăciun!”, Fundația Bethany se bucură de susținerea partenerilor care acceptă provocarea de a se implica direct în această inițiativă. Astfel, mulțumim partenerilor: Agenția Încotro, Tester Casa Auto, Migdalin, Photomagic – Photo Agency, Alex Iacobescu Photography, Ciprian Iacob Visuals.

De asemenea, mulțumim companiilor implicate în pregătirea cadourilor: VEO Woldwide Services, Ness Digital Engineering, SCC, Webhelp, Continental Automotive, Amazon Development Center Iași, LEVI9 IT Services, Signant Health, Accenture, Softvision Cognizant, Beenear, Bytex, Mobile Expense, Optymyze, Focality, Maxcode, Basware, Bitdefender, Codeless, Digital Science, CODE932, Vast&Visibility, DCA Evolution, Pentalog, Arcadis, Vetro Solutions, Gemini CAD Systems, Delphi Technologies, Thinslices, Cegeka, Covisian, CGM, UBIS, Fluentis, Mambu, Wink Public Multimedia, Oodrive, Edurom, Tucano Caffee, ARCADIA – Spitale și Centre Medicale, H&M.

Despre Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany

Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany este o organizaţie neguvernamentală, care urmăreşte îmbunătăţirea vieţii persoanelor dezavantajate, în special a copiilor, a tinerilor şi a familiilor acestora, oferind servicii sociale şi promovând practici profesioniste în asistenţa socială.

Cu peste 25 de ani de activitate în România, programele fundației vizează activități de terapie recuperatorie pentru copiii cu dizabilități, proiecte de încurajare a educației în mediul rural și, în general, promovarea unor practici profesioniste în lucrul cu copiii care provin din medii dezavantajate.

Nu în ultimul rând, Fundația Bethany promovează voluntariatul și filantropia ca modalități de implicare în viața comunității.

Mai multe informații regăsiți pe pagina de Facebook „Fii și tu Moș Crăciun!” și pe pagina Fundației Bethany.

  • fii-si-tu-mos-craciun-1
  • fii-si-tu-mos-craciun-3
  • fii-si-tu-mos-craciun-2
  • fii-si-tu-mos-craciun-4