Statiile cosmice NASA si MIR folosesc argintul coloidal in transformarea apei reziduale in apa potabila? Aceasta varianta a fost aleasa in urma testarii, de catre cercetatori, a 23 de metode diferite de purificare a apei.

Un antibiotic artificial distruge, in medie, 6 tipuri de microbi, pe cand argintul coloidal distruge in cateva minute peste 650 de categorii de microorganisme patogene, fara nici un efect secundar nociv si fara a fi toxic? (dr. Henry Margraff)

Medicament fara reactii adverse
Argintul coloidal se prezinta sub forma unei solutii coloidale de particule foarte mici de argint, in suspensie in apa demineralizata.
In anul 1914, cercetatorul Henry Kruk afirma: „nu cunosc nici un microb care in experimentele de laborator sa nu poata fi distrus in doar 6 minute cu ajutorul argintului coloidal”. Aceasta afirmatie a fost probata, in anul 2003, in urma studiilor efectuate la Universitatea din Texasul de Nord.
In cadrul acestor cercetari si experimente, argintul coloidal s-a aplicat pe culturile vii ale diferitelor bacterii patogene. Rezultatul a fost urmatorul: bacteriile patogene, aflate intr-o populatie de 10 milioane pana la 1 miliard de unitati, au disparut dupa 2 pana la 10 minute de expunere la argintul coloidal.
De altfel, inca din anul 1983, Ministerul Sanatatii din SUA a recunoscut si a aprobat argintul coloidal ca fiind un medicament fara reactii adverse care se poate elibera fara reteta de la medicul specialist.
Excelent adjuvant in arderea grasimilor
Specialistii nutritionisti – dr. Ljubomir Faf si dr. Jagoda Jorga – avertizeaza asupra riscului folosirii tabletelor de slabit, precizand ca acestea afecteaza, in timp, functinarea normala a creierului, producand depresii, crize maniacale, insomnii etc. Un regim natural si un stil de viata sanatos sunt de preferat. Dar uneori, acestea nu sunt suficiente.
Astfel, cercetarile stiintifice au demonstrat ca exista unii paraziti care actioneaza asupra apestatului, adica a centrului de ardere a grasimilor din organism, care se afla in hipotalamus.
Acest centru, fiind blocat de catre paraziti, nu poate dizolva grasimile din alimentele introduse (nu se produce arderea lor) si astfel grasimile se depun pe tesuturi. Astfel se explica  de ce unii oameni se ingrasa fara a manca mult.
Apa cu argint coloidal distruge eficient acesti paraziti, deblocand centrul de ardere a grasimilor, astfel incat acesta sa-si poata exercita functia in parametri normali, iar corpul sa-si poata redobandi greutatea normala fara a apela la diete.
Vrei un sistem imunitar rezistent?
Cercetatorii moderni au ajuns la concluzia ca argintul, sub forma de nanoparticule, poate distruge cancerul.
Dr. Gery Smith, cercetator la laboratorul din Saint Louis, a declarat: „prezenta argintului in organism a determinat dediferentierea celulelor cancerigene astfel incat organismul a inceput sa-si revina”.
Dr. Norman Bjonderstrom din Suedia, un specialist in tratarea cu succes a cancerului mamar, introduce in tesutul tumorii ace din argint pur care sunt conectate la curent electric de mica intensitate. Prin procesul de electroliza, in interiorul tumorii ajung ionii pozitivi ai argintului, redusi la dimensiuni de nanoparticule, distrugand tumora canceroasa.
In aprilie 2005, in cadrul celui de-al 12-lea Congres national cu tema „Omul si medicamentul”, desfasurat in Rusia, dr. docent Sarava, specialist in dermatologie si boli venerice in cadrul Universitatii de Stat din Moscova, a prezentat in referatul sau efectele de calmare a proceselor inflamatoare ale argintului coloidal, rezultate in urma a 5 ani de cercetare.
Luat zilnic, argintul coloidal asigura un al doilea sistem imunitar, aducand mai multa energie, vitalitate, vigoare, relaxare, o vindecare mai rapida si mai putine toxine in corp.
De asemenea, se administreaza in: boli infectioase de origine virala si bacteriana (de exemplu gripa, hepatita etc.); boli cronice si acute ale cailor respiratorii superioare; afectiuni dermatologice (dermatomicoze, eczeme, furunculoze, intepaturi de insecte, arsuri de diverse grade); infectii ale tubului digestiv. sursa: www.venus.org.ro