Stiai ca sunt aproximativ şase persoane în întreaga lume, care seamănă izbitor de bine cu tine chiar dacă nu vă unește nicio relație de rudenie? Și ai aproximativ 9% şanse să o şi înâlneşti pe una dintre ele, în cursul vieţii, mai ales dacă şi ieşi din casă.

În mod normal, persoanele influente (mai ales şefii de state, preşedinţii marilor companii, etc.) îşi caută şi îşi angajează sosii, pentru a le folosi în activităţi cotidiene sau în cele mai periculoase.

În continuare, vă prezentăm un proiect fotografic fascinant: Persoane care seamănă, dar nu sunt rude.

Ideea aparţine fotografului canadian Francois Brunelle care a pozat oameni care seamănă şi nu au nimic altceva în comun. La prima vedere, oamenii au impresia că în fiecare fotografie apar doi frați gemeni. Lucrurile nu stau însă deloc așa. Persoanele din imagine nu au absolut nici o relație de rudenie, ci doar seamană foarte bine între ele. Francois a dat naștere proiectului încă pe când avea vârsta de 18 ani. Pasionat de fotografie și impresionat de asemănările uimitoare dintre oameni, fotograful canadian călătorește prin lume în căutarea unor noi subiecți pentru proiectul său. Iar acum că v-am intrigat suficient de mult, urmăriți o galerie foto cu munca fotografului – Francois Brunelle:

Sursa: stiati-ca.ro,
Sursa foto: http://yupi.md/