Am început o nouă săptămână! Pe lângă şcoală, job, facultate sau sarcinile de acasă e plăcut să ne petrecem timpul liber la spectacole, film, petreceri sau alte evenimente.

Hai să vedem ce putem face săptămâna aceasta:

LUNI

1.Maraton de Desene Animate
În fiecare luni cei de la Acaju ne aşteaptă să ne retrăim copilăria în cadrul  unui maraton de desene animate dis-de-dimineață de la 10 până seara târziu. Cum ar fi să îţi petreci ziua cu cei mai vechi prieteni  (Billy and Mandy, Dexter, Courage, Pepe le Pew, Samurai Jack, Weasel, Mutley şi mulţi alţii) şi să-ţi  aduci aminte ce frumos  era când erai mic și fără griji.

2.Seminar Gratuit „Trezeste Liderul din Tine!

Un seminar pentru cei din NETWORK MARKETING, la Hotel Unirea începând cu ora 18.30 până la ora 21.30.  Evenimentul îl are ca invitat e Liviu Pasat,care vine cu  mai mult de 19 ani de experienţă în terapii complementare şi dezvoltare personală.

Ca sa puteti participa gratuit la acest seminar, va rog sa va inscrieti pe site-ul nostru, completand formularul de AICI 

3.Concertele SONORO

Venind în întâmpinarea tuturor melomanilor ieşeni, dornici să asculte concertele Festivalului Internaţional de Muzică de Cameră SoNoRo, Consiliul Judeţean Iaşi susţine această ediţie a deja consacratului festival și, astfel, intrarea la cele două seri de spectacole  – „Aubade” și “Letters from the Sky 3”, programate pe 18 și 19 noiembrie, este liberă.

Primul dintre concerte, „Aubade”, va avea loc luni, 18 noiembrie, ora 19.00, la Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” şi include piese ale compozitorilor Zoltán Kodály, George Enescu şi Ernst von Dohnányi.

Cel de-al doilea concert, care marchează și finalul ediției „UP” 2013, “Letters from the Sky 3”, va avea loc  marţi19 noiembrie, în elegantul Teatru Național „Vasile Alecsandri”, de la ora 19.00. Programul cuprinde piese ale compozitorilor Wolfgang Amadeus Mozart, Pablo Casals şi Antonín Dvořák.

 

MARTI

1.Concert Aproape Unplugged 

În Taverna Music PUB, începând cu ora 22.00.

2.ESN Movie Night

European Student Network ne invită la film, la ArtHouse Central, începând cu ora 21.00. Ce film va rula? Este vorba de „L’auberge espagnole” , un film care surprinde viaţa unui student Erasmus.

3.Concert Paraziţii

Cei de la Paraziţii ne onorează cu prezenţa în Club Skye, începând cu ora 23.00

 

MIERCURI

1.FESTIVALUL DE FILM DOCUMENTAR DOC EST
Între 20 şi 24 noiembrie la ArtHouse Central. Intrarea va fi liberă pe baza unui bon de consumaţie de la barul Arthouse.
Organizatori: Institutul Francez Iaşi şi Centrul Cultural German Iaşi, în parteneriat cu One World Romania şi Arthouse Central.
Programul complet îl puteţi găsi aici!
2.JPT Training Days – ediţia a 2-a
În zilele de 20 și 21 noiembrie 2013, la Librăria Cărturești din Palas Mall va avea loc cea de-a doua ediţie a evenimentului JPT Training Days, organizat de grupul de iniţiativă Joburi pentru Tineri Iaşi. Scopul acestei ediții este acela de a veni în sprijinul tinerilor care deşi şi-au dorit, nu au reuşit să ia parte la prima ediție a trainingurilor.
1. Despre CV și Interviu cu Petru ARCANA (miercuri, 20 noiembrie, ora 18:00)
2. Branding Personal cu Oana BLAGA (joi, 21 noiembrie, ora 18:00)
3.HOLLYWOOD MIRAGE
La Sala Mare a Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri”, începând cu ora 19.00, în regia lui Ion Sapdaru.
4.Impro IDIOT
Comedie improvizată în totalitate, livrată de la ora 19.00 în Maideyi.
Rezervări la 0749.382.554. Biletele sunt 13 lei (10 lei pentru studenţi) şi se găsesc la Cafeneaua Maideyi. Zilnic.

JOI

1.Atelierul de muzică
Activități de educație muzicală şi ansamblu coral ce îl vor ajuta pe copilul tău să îşi dezvolte abilităţile de comunicare și capacitățile cognitive.Activitatea are loc în fiecare joi de la ora 18.00 la 20.00, la Universitatea „Petre Andrei” şi se adresează copiilor cu vârsta între 4 şi 7 ani. Costul a 6 şedinţe este de 150 RON.
Pentru înscrieri şi mai mute detalii: 0741 20 22 33.
2.Deschidere 96ore Non Stop
96 Ore NonStop este un proiect de intervenţie socială care simulează dinamica unei structuri de consum, punând în cadru relaţia dintre consumator şi produsul consumat.
Se va desfăşura în perioada 20-25 noiembrie, la  Muzeul Ascuns din Fundătura Armeană.
Tema ediţiei a 2-a este: UTOPII IMEDIATE

96 ore NonStop este organizat de Clubul Creatorilor şi coordonat de:

Andrei Cozlac // Foto-Video
Titus Ivan // Arte Plastice
Răzvan Scurtu // Muzică
Alexandru Sescioreanu // Arhitectură
Otilia Chitic // Design

3.Gabriel

Cel mai bun actor din România – Câştigătorul Galei HOP – vine la Maideyi.Vă invităm cu toată inima să cunoaşteţi povestea lui „Gabriel” (Dumitru Georgescu)

Premiera va avea loc la Cafenea Maideyi la ora 20:00.
Bilete şi Rezervări: 0749 382 554

4.Concert de jazz cu trupa STREAM din Germania

Centrul Cultural German Iaşi și Club RS au plăcerea de a vă invita la un nou concert de jazz cu trupa STREAM  din Germania. Concertul va avea loc  începând cu ora 21:00 în Club RS.

 

VINERI

1. Ziua Porţilor Deschise Coriolan

Coriolan, brandul românesc numărul 1 in verighete şi inele de logodnă, lansează noua colecţie de inele cu diamante, Hermione.

 Îndrăgostiţii şi iubitorii de bijuterii desăvârşite sunt aşteptaţi cu drag să ia parte la Zilele Porţilor Deschise, atât în Iaşi cât şi în Bucureşti, pe 22 şi 23 noiembrie!
2.ELECTRIC CASTLE prezintă: DISCO MODERN
BOILER EVENTS începe seria petrecerilor de promovare a festivalului Electric Castle, ediţia a II-a şi prin ţară. Primul oraş pe care-l electrizează este Iaşiul!
ACCES: 10 lei / 20 lei după 00:00
Evenimentul are loc în parcarea subterană de la Palas Mall.
3.Beat Poetry v.13 – LIAR + Redshore

Beat Poetry continuă serile specifice, după aproximativ un an de pauză, cu un nou eveniment muzical, într-o nouă locaţie: ArtHouse Central; începând cu ora 22.00, cu multe beaturi tari, cu-n delir de sunete psyche, thug jazz, riot funk şi dub-uri / electronice variate alături de:

LIAR + Redshore [A//V set] şi rezidenții Beat Poetry, Scuffle & Kidamn

SÂMBATA

1.Femei de Afaceri cu Stil – ediţia 4

La Hotel Astoria, începând cu ora 10.00, Femei in Afaceri cu Stil, îţi propune să promoveze şi să contribuie la dezvoltarea mediului de afaceri pentru femei.

Librăria Cărturesti Palas  vă aşteaptă  pentru achiziţionarea biletelor în vederea înscrierii la eveniment.

1 pers = 140 lei/ pers

2 + 1 pers = 120 lei/pers

 

2.SUBCARPAŢI & Argatu

Concert eveniment în Underground Pub, începând cu ora 20.30

3.Concert „The Brad Pitts”

Rock alternativ, cu elemente indie şi garage, de la ora 21.00, la Cafeneaua ArtHouse Central.
Eveniment organizat de Institutul Francez Iaşi şi Centrul Cultural German Iaşi în cadrul Festivalului DOC EST
Intrarea este liberă pe baza unui bon de consumaţie de la barul ArtHouse.

Voi la ce evenimente aţi merge?