Un film postat pe platforma Youtube, in care este surprinsa reactia unui arici atunci cand stapanul acestuia decide sa ii faca o baie, a strans peste 100.000 de vizualizari.
Ariciul botezat Ragweed este prezentat la inceputul filmuletului stand in mana stapanului sau care decide ca este timpul ca animalul sa fie spalat. Cel mai bun loc pentru a face acest lucru este chiuveta de la baie, scrie Daily Mail, citat de Mediafax.

In primele momente pana la inceperea procesului de spalare, ariciul este foarte calm si priveste sfios catre obiectivul aparatului de filmat, insa pe masura ce stapanul il coboara in apa Ragweed incepe sa intre in panica si sa se agite.

Chiar daca acesta incearca sa se ridice, nu reuseste si fortat de imprejurari isi strange corpul in pozitie sferica. In mod surprinzator, pozitia pe care ariciul o are reuseste sa il faca pe acesta sa pluteasca.

Ragweed nu pare sa fie deranjat insa de starea in care se afla si continua sa „navigheze” foarte dezinvolt in chiuveta plina.

Filmul postat pe platforma Youtube in care este prezentat ariciul a strans deja peste 100.000 de vizualizari, proprietarul acestuia marturisind ca este pentru prima data cand reuseste sa isi faca ariciul sa pluteasca.

Sursa: stirileprotv.ro