Legătura dintre Maia si Teo Trandafir este una foarte puternică şi cele două se înţeleg de minune. Deşi Maia nu este fiica naturală a vedetei, relaţia lor pare a fi mai straşnică ca oricând. Cu toate acestea, Teo a avut ceva emoţii când micuţa a început să-i pună întrebări grele.

„I-am explicat ca este lumina din viata mea, norocul meu. I-am spus fiicei mele că nu a crescut in burtica mea, ci in inima mea. O data a venit si m-a întrebat foarte abrupt: ‘Ce înseamnă adoptat?’. Si eu i-am răspuns la fel de abrupt: ‘Adorat’. Un copil adoptat este un copil dorit”, a povestit Teo, la Cancan TV.

Aceasta a adăugat: „Ca să adopti un copil trebuie să faci anumite lucruri. Primul chip pe care Maia l-a văzut a fost al meu”.

În urmă cu ceva timp, Teo povestea despre fiica ei: „E serioasă, profundă, înţeleaptă. Atunci când Maia deschide gura să vorbească, se face liniste în jur… Când are dreptate, moare cu dreptatea în mână, cum se spune. Nu m-a minţit niciodată până acum. Dar asta nu înseamnă că nu a încercat să mă păcălească, uneori”.

Sursa: libertatea.ro