Petrecem vara la piscină!

Când nu știm cum să ne adăpostim de soarele arzător și de vremea caniculară, care ne toropește și ne lasă fără chef, piscinele sunt mereu soluția ideală!  Iar când vine vorba de asta, Iașul nu duce lipsă.

Sunrise Pool Ciric

Situată în aer liber, Sunrise Pool are o capacitate de până la 2500 de locuri standing, 140 de locuri sitting și 110 șezlonguri, iar sistemele de recircularea și filtrarea permanentă a apei nu lipsesc. Tu doar lasă-ți grijile acasă și relaxează-te!

Program: Luni-Duminică: 8am – 11pm

Tarife intrare:
Luni–Vineri: 20 lei
Sâmbătă–Duminică: 30 lei (copiii până în 6 ani au intrarea liberă, dar nu au inclus sezlong)

Tiki Village


Piscina care se găsește în micul sat de vacanță atrage mulți oameni dornici de distracție și răcoreală. Poate o fi datorită faptului că aici există singura piscină plutitoare din România? Cert este că locul e numai bun de petrecut în timpul unei zile caniculare.

Tarife:
Luni – Vineri: 15 lei
Weekend: 30 lei

Piscina Golden Stone

Dacă nu te-ai săturat de zona Ciric, Piscina Golden Stone așteaptă să o încânți cu prezența ta și să te bucuri de soare pe unul din cele 150 de șezlonguri.

Piscina Le Gaga

Iar dacă vrei ceva mai sofisticat, Le Gaga își deschide porțile pentru tine și îți pune la dispoziție muzică bună, cocktailuri și șampanii fine. Nu lipsește nici atmosfera exotică, dată de palmierii care înconjoară locul.

Program: Luni – Duminică: 09.00 – 21.00

Tarife:
Luni-Vineri: 20 lei
Sâmbătă-Duminică: 40 lei

Piscina APOLLO Summer Lounge

O altă locație unde soarele se împletește cu răcoarea  și voia bună este Piscina APOLLO Summer Lounge, situată la ieșirea din Iași, spre Breazu. Aceasta  dispune de o piscină pentru adulți și una pentru copii, 200 de șezlonguri și 40 de paturi de zi.

Tarife:
Luni-Vineri: 20 lei
Sâmbătă-Duminică: 35 lei
Copiii sub 14 ani beneficiaza de o reducere de 50% din costul intrarii.

Gabriela. I