Cu toții visăm la vacanțe petrecute în destinații exotice, în locuri demne de tăiat răsuflare, acolo unde putem uita de griji, de stres și de rutina care aduce monotonia în viețile noastre. Însă, putem să ne bucurăm de vară fără să ne deplasăm prea departe. Iată câteva locuri în care te poți relaxa pe timpul verii:

Ciric

Tuturor ne plac plimbările și destinderile în aer liber, ceea ce face din Ciric un loc propice pentru voia bună și atmosfera relaxantă. Indiferent de starea pe care o ai, un picnic, o plimbare cu hidrobicicleta sau un grătar cu prietenii te poate scoate din monotonie. Pe lângă asta, vă puteți bucura de un complex spațiu multifuncțional compus din două terenuri de minifotbal și un teren multifuncțional (volei, handbal, baschet), plus o zonă de escalare ziduri, șase terenuri de tenis de câmp , un pavilion de tenis de masă și o zonă de paintball.

Tiki Village

Și dacă tot ești prin preajmă, distracția în natură poate continua în acest mic sat de vacanță cu influențe asiatice, amplasat pe plaja lacului Veneția. Găsești de toate, de la psicină, plajă, kayak, placă, barcă până la păsări specifice deltei (rața sălbatică, sitarul, stârcul cenușiu, stârcul pitic).

Aventura Parc Hamak

Un parc de aventură este întotdeauna o soluție antiplictiseală, iar la Hamak cu siguranță nu vei ști ce e aia plictiseală, pentru că meniul este diversificat. Așadar, dotarile constau în șapte căsuțe de lemn, cincizeci de locuri campare, zece hamace, loc pentru pescuit, tiroliană, panou de alpinism. Totodată, poți să iei lecții de echitație sub îndrumarea unui instructor, să joci paintball sau să tragi la țintă cu pistoul/pușca de airsoft sau cu arcul.

Escape Room
Iar dacă nu ești un fan al ieșirilor în natură, câteva ore petrecute la Escape Room îți pot părea interesante. Ce presupune? Vei avea de ales una dintre cele trei camere tematice: Comando, Inferno și Misteryous Budoar, în care tu și prietenii tăi veți avea la dispoziție 60 de minute pentru a rezolva misterul, a găsi indiciile și a evada. Eu zic că sună bine!

Vivertine

Situată în centrul Iașului, Vivertine e soluția perfectă pentru cei pasionați de sport. Aceasta dispune de o zonă formată din piscină semi-olimpică pe două segmente (copii și adulți), saună uscată, saună udă, criosaună, jacuzzi, camere de masaj și o zonă separată cu un panou de cățărare, unul de bouldering, sală de fitness, sală cardio, săli de aerobic, culoare de alergare indoor, zonă de crossfit, precum și de antrenament în aer liber.