Peste 5500 oameni interesați de o schimbare în carieră au aplicat la joburi față în față cu viitorii lor angajatori

În perioada 11-12 octombrie, la Palas Mall, a avut loc ediția de toamnă Târgul de Cariere, cel mai complex eveniment de recrutare din județ, la care au participat peste 50 companii din domenii diverse și peste 5500 candidați. În premieră pentru Iași, evenimentul a inclus și un turneu de esports, la care s-au înscris un număr record de 42 echipe.

La finalul celor două zile, candidații prezenți la eveniment au aplicat pentru locuri de muncă în domenii diverse, pentru companii ce oferă locuri de muncă atât în România cât și în străinătate.

De la Inginerie, Consultanță, Automotive și IT, până la Resurse Umane, Financiar-Bancar, Turism, Contabilitate și chiar Sănătate, locurile de muncă oferite de angajatori au adresat nevoile tututor participanților. 

“Oferta de locuri de muncă în acest sezon a fost variată, iar multe companii au demarat pe loc procesul de angajare. De la ingineri, contabili și chiar graficieni și lucrători comerciali, companiile au reușit să angajeze eficient și rapid, în special datorită sistemului de recrutare rapidă e-jobs“, a declarat Stanca Potra, PR Manager Târgul de Cariere.

Printre angajatorii la eveniment s-au numărat companii cu renume internațional, precum Amazon Web Services (Franța), JKS (Danemarca), Art of Hospitality (Italia) și Michelin România. De asemenea, au fost prezente și companiile: SCC Services, Azomureș, HCL, Veo Worldwide Services, Vezuvian, CER Cleaning Equipment part of Kaercher Group, Universal Alloy, Procter & Gamble, Delphi Technologies, Accenture, ArcelorMittal Tubular Products Iași, Alten și Arcadia Medical Center.

În premieră pentru Iași, Târgul de Cariere a adus turneu de esports: League of Legends, parte din conceptul “Digital Crusade”, cea mai complexă rețea de evenimente de gaming din România. La eveniment s-au înscris 42 echipe, cu peste 100 de oameni implicați activ și peste 200 de participanți din public, special veniți pentru a fi parte din joc. 

Târgul de Cariere reprezintă cea mai mare și complexă rețea de evenimente de recrutare din România și Republica Moldova. Activitatea companiei a început în 2006, în Cluj Napoca, ajungând să ofere, după un deceniu de activitate, cea mai răspândită și eficientă soluție de recrutare din țară.

Evenimentele desfășurate în cele șapte orașe: Cluj-Napoca, Iași, Chișinău, Oradea, Târgu Mureș, Sibiu și Brașov, de două ori pe an (primăvara și toamna) au rolul de a aduce împreună angajatorii și candidații, astfel încât interacțiunea directă dintre aceștia să crească substanțial șansele pentru ambele părți de a se împlini profesional. În cele două sezoane de evenimente de recrutare participă peste 400 companii și peste 30.000 candidați cu potențial.   

Pentru mai multe detalii despre eveniment vă rugăm să vă adresați persoanei de contact: Stanca Potra, PR Manager Târgul de Cariere, email: stanca@targuldecariere.ro, telefon: 0722 355 556.