Proiectul marca PRIME Iași, team ADventure, revine cu o nouă ediție care va aduce în față strategii creative pentru trei parteneri de excepție. Festivalul Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice este singurul de acest tip din zona Moldovei. Tema ediției din acest an este „Power UP”, care îndeamnă la a lua inițiativa și la a profita de fiecare provocare întâlnită. Conferința va avea loc pe 13 noiembrie 2019, la Congress Hall, din cadrul Palas Mall, începând cu orele 10:00.

La acest eveniment vor fi prezenți cei trei parteneri ai ediției a XII-a: SCC, Drawing Rocks și Salubris. Aceste companii cu un mare renume așteaptă să-i întâlnească pe cei mai creativi și dornici de muncă studenți.

De asemenea, îi vei cunoaște pe mentorii care îi vor îndruma pe cei înscriși pe tot parcursul concursului, oferindu-le sprijin, sfaturi, sugestii: Flavia – Loredana Bocăneț (Junior Communication Specialist la „Yonder”), Florin Mare (Managing Partner la „Binders” și „Boomerang”) și Marina Topcian (Digital Project Manager la „Grapefruit”).

Te așteptăm împreună cu prietenii tăi la Conferința team ADventure, ediția a XII-a, iar pentru mai multe detalii consultați pagina de Facebook @team.adventure.iasi și pagina de Instagram @team.adventure!