Connor Cruise a implinit 18 ani. Impreuna cu prietenii lui s-a putut bucura din plin de faptul că în Londra consumul de alcool este permis pentru cei care au peste 18 ani, relatează dailymail.co.uk.

Petrecerea a avut loc într-un club de noapte din South Kensington, Bouijs. Sora lui Connor, Isabella Cruise (20 de ani), a fost şi ea prezentă la aniversarea fratelui său.

Connor şi invitaţii săi au băut Grey Goose Vodka şi au comandat şi câteva shot-uri.

„Mă pregătesc să trag un pui de somn înainte de a mă duce în club să mă distrez, pentru că sunt bătrân”, a postat Connor pe contul său de Twitter înainte de petrecere.

Postul a stârnit comentarii, câteva persoane atrăgându-i atenţia lui Connor pentru că s-a caracterizat drept „bătrân” când are numai 18 ani.

„Dezbaterea legată de vârstă este amuzantă. Tot ceea ce pot să spun este că eşti atât de tânăr sau de bătrân precum te comporţi”, a fost replica lui Connor.

Connor Cruise pare să împrumute stilul vestimentar al tatălui său, fiind îmbrăcat în general în blugi sau pantaloni şi cămaşă, aşa cum poate fi văzut adesea şi actorul.

Niciunul dintre părinţii săi, Tom Cruise şi Nicole Kidman, nu a fost prezent la aniversarea lui Connor, ambii aflându-se în Los Angeles în seara petrecerii fiului lor.

Connor Cruise şi Isabella Cruise au fost adoptaţi de către Tom Cruise şi Nicole Kidman în perioada în care cei doi actori au fost căsătoriţi. Mariajul acestora a durat 11 ani, între 1990 şi 2001.

Referindu-se la religia celor doi copii ai săi, Nicole Kidman a declarat recent pentru The Hollywood Reporter: „Am doi copii care sunt scientologi, Connor şi Isabella, şi le respect totalmente credinţa”.  sursa:mediafax.ro