Doar de tine depinde să îți crești nivelul de eficiență care, în contextul economic actual atât de competitiv, te diferențiază de ceilalți concurenți. Cunoștințele acumulate până acum în sistemul educațional general nu mai sunt suficiente, astfel încât orice curs de specializare suplimentar este un plus necesar pentru a te face remarcat de către angajatori, de către superiori!
Mai jos iti raspundem la cateva intrebari practice:
Ce poti face cu diploma de Formator, obtinuta in 10 zile?
– Diploma de formator acreditată ANC îţi permite să predai în cadrul programelor finanţate din fonduri structurale: POSDRU, PODCA, etc.
– Poti sa livrezi cursuri in cadrul companiei sau institutiei in care lucrezi,
– Poti sa iti infiinteti propria firma de cursuri sau sa dezvolti cursuri din domeniul tau de activitate,
– Poti sa lucrezi pentru companii de training si sa predai atat cursuri acreditate ANC cat si cursuri de autor.
Ce poti face cu diploma de Tehnician pentru sistemele de detectie, supraveghere video, control acces si monitorizare (prescurtat sisteme DSVCAM) , cod COR 352130 obtinuta in 10 zile?
– Cursul este obligatoriu pentru personalul tehnic din cadrul firmelor licentitate in domeniul sistemelor de securitate, in vederea obtinerii avizului din partea politiei, dar si pentru elaborarea proiectelor sistemelor de alarmare.
-Poti sa-ti infiintezi firma in domeniul instalarii si intretinerii sistemelor de securitate.
Ce poti face cu diploma de Inspector Resurse Umane, obtinuta in 10 zile!
– REVISAL,
– sa intocmesti si sa gestionezi documentele de evidenta a personalului,
– sa organizezi recrutarea personalului, planul de formare profesionala,
– medierea conflictelor de munca,
– sa intocmeasti statele de plata asistati de cele mai utilizate programe de salarizare si declaratii fiscale (D112, D205) atat pentru personalul incadrat atat cu contracte individuale de munca, precum si cu contracte de cediune a drepturilor de autori, conventii civile, contracte de mandat.
Ce trebuie sa mai stii:
Cu un puternic caracter interactiv, cursurile sunt elaborate și susținute de traineri și evaluatori cu o vastă experienţă profesională în domeniul dorit.
Cursurile sunt acreditate de ANC și recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și de către Ministerul Educației Naționale.
După absolvirea cursurilor, sunt eliberate diplomele împreună cu suplimentele care detaliază competențele dobândite. Documentele eliberate au recunoaștere atat națională cat și în Uniunea Europeană.
Mai multe detalii privind viziunea GOGHE și alte informații suplimentare sunt disponibile pe site-ul www.goghe.ro
„Succesul inseamna a continua cand ceilalti renunta” – Alvin Sprecht