Ce anume să eviți pentru ca mutatul împreună să fie rupt din poveste!? Iată câteva sfaturi>

1. Evită cicăleală!

Nu te lega de partenerul/a tău/ta din orice și nu încerca să îi corectezi fiecare pas pe care îl face pe lângă tine în casă. O comunicare deschisă pe tema: ”Ce as dori să schimbăm” poate fi abordată pe cale amiabilă și fără cicăleală.

2. Oferă spațiu personal!

De a Spațiul personal există și după ce vă mutați împreună! Polaritățile masculin feminin, sunt două principii care crează acea scanteie când sunt împreună, de unde rezultă atracția dintre ele. Atenție! Nerespectarea spațiului personal destul de multă vreme duce la neutralizarea celor două polarități și veți risca să deveniți neutri! Echilibru este necesar în tot ceea ce faceți împreună, inclusiv în raportul dintre timpul petrecut împreună și timpul pe care îl aveți fiecare pentru el.

3. Întâlnește-te cu prietenii tăi!

Nu îți neglija viața pe care ai avut-o înainte să vă mutați împreună.

4. Rămâi centrat!

Încearcă să eviți să faci proiecții. Proiecțiile sunt acele aspecte referitoare la propriile noastre probleme inconstiente nerezolvate, pe care le proiectăm asupra partenerul nostru , și vice- versa. Ia o decizie matură și observă diferența între realitate și proiecție!

5. Păstrați-vă independeța finaciară!

Foarte important este ca celalat să nu se simtă restrans din punct de vedere finaciar. Puneți bine la punct acest aspect pentru a uita de certuri! Fiecare cheltuie cât are, fi-ți cumpătați! Faceti-vă planurile împreună, dar faceți diferența între îmi doresc și am nevoie! Nu profitați unul de altul.

6. Dați-vă întalniri!

Surprindeți jumătatea mereu cu câte o surpriză, chiar dacă e și o simplă lenjerie, o floare, o întâlnire romantică, o seară în oraș cu dans și voie bună! Păstrați scânteia din voi mereu aprinsă! Iubiți-vă mult!