In perioada sarbatorilor de iarna cu totii facem cadouri persoanelor dragi: iubitilor, parintilor, colegilor si prietenilor, insa pentru un plus de efect, cadoul tau trebuie sa ajunga la destinatie impachetat frumos. Nu stii cum sa impachetezi cadoul astfel incat sa arate fabulos? Nu-ti face griji. Vei afla de aici tot ce trebuie sa stii:

1. Asigura-te ca ai eliminat toate etichetele cu pretul produsului pe care l-ai cumparat si achizitioneaza o cutie de carton potrivita ca dimensiuni.

2. Cumpara o rola de hartie de impachetat cadouri, care sa aiba printate animatii specifice Craciunului si apoi taie drept cu foarfeca atat cat ai nevoie pentru a-ti impaturi cutia cu cadoul.

3. Aseaza cutia pe mijlocul bucatii de hartie cu fata in jos. Ia o bucata din hartia de pe partea orizontala si aseaz-o peste cealalta.

4. Impatureste colturile din partile laterale astfel incat sa obtii forma unui triunghi si pliaza capetele, iar apoi lipeste cu scoci.

5. Leaga o panglica colorata de cutie si pune sub ea un mesaj si semneaza-te sau scrie numele celui care va primi cadoul.

Acum cadoul tau arata perfect. Cu siguranta le vei face o surpriza placuta celor dragi!