Pentru a obtine cat mai multe din experienta ta la targ, e bine sa vii pregatit. Iata cateva idei despre cum sa te pregatesti.
 

INAINTE DE VIZITA

1.    Inscrie-te pe site pentru a participa la eveniment.Inscrierea e disponibila aici.
2.    Exploreaza lista expozantilor prezenti la RIUF si vezi cine e prezent din fiecare tara. Atentie! Participantii difera de la o editie la alta
3.    Selecteaza cativa care te intereseaza foarte mult (3-5), cativa cu care ar fi bine sa vorbesti (5-10) si cativa cu care o sa vorbesti daca iti permite timpul (5-10).
4.    Mergi pe site-urile lor si exploreaza ofertele academice.
5.    Afla mai multe despre procedurile de admitere, taxele de scolarizare si sursele de finantare propuse de programele respective.
6.    Fa o lista cu intrebarile (generale/pentru fiecare program in parte) la care nu gasesti raspunsuri multumitoare pe site-uri.
7.    Uita-te peste seminariile disponibile si inregistreaza-te online ca sa iti asiguri prezenta la ele.
8.    Fa-ti un buget pentru vizita la RIUF (transport, mancare, o suma pentru reviste, ziare, carti si alte materiale educationale – daca vrei sa beneficiezi de ofertele speciale care-ti sunt oferite de partenerii nostri numai pe durata evenimentului).
9.    Continua sa vizitezi site-ul pentru a nu rata informatii proaspete.

IN TIMPUL VIZITEI

1.    Vino sa platesti biletul de intrare si sa iti ridici brosura evenimentului
2.    Familiarizeaza-te cu asezarea standurilor la eveniment. Daca ai dificultati in a te orienta, intreaba un membru EDUCATIVA care va fi dornic sa te indrume.
3.    Viziteaza expozantii care te intereseaza. Acorda timp si nu te grabi, astfel incat sa ai timp sa pui toate intrebarile pe care le ai.
4.    Daca iti ramane timp, viziteaza si alte standuri, poate gasesti ceva ce te intereseaza.

DUPA VIZITA

1.    Nu uita sa salvezi datele de contact de la universitati
2.    In cazul in care vrei sa pleci la studii la una din facultatile prezente la targ, adu-ti aminte ca prin intermediul EDMUNDO beneficiezi de consiliere gratuita in procesul de aplicare si nu numai!

 

Sursa: riuf.ro