Brașov, 23 august 2018 – CUPA (Capital Uman Performant și Adaptabil) este un program inițiat de compania de consultanța Iceberg care își propune să faciliteze companiilor din România procesul de planificare strategică folosind o metodologie inovativă – Lean Service Creation.

Primele acțiuni din proiect sunt o serie de cursuri care vor introduce metodologia LSC și vor aborda teme precum segmentarea clienților, modelul de business și customer journey precum și pașii de dezvoltare a unui produs sau serviciu nou.

Toate activitățile din proiect sunt cofinantate prin POCU (Programul Operațional Capital Uman) și deci gratuite – ceea ce reprezintă un sprijin important pentru companiile din România, căci programele de formare sunt deseori o cheltuială semnificativă din bugetul de dezvoltare.

Ca să fiți un participant eligibil:

  • Trebuie să fiți angajat ca manager într-o companie, să fii administratorul propriei firme sau PFA
  • Compania să aiba punct de lucru într-una dintre cele patru regiuni: Centru, Nord-Vest, Vest sau Nord-Est
  • Compania sa aiba un cod CAEN principal sau secundar din cele eligibile – este vorba în principiu de domeniile Industrii Creative, Lemn și Mobilă, Industria Auto, IT&C, Procesarea Alimentelor, Sănătate
  • Să nu mai fi participat la alt curs de „Introducere în Competențe Antreprenoriale” co-finanțat prin POCU

Cursurile au loc în două weekend-uri consecutive, de vineri până duminică.

Calendarul următoarelor cursuri este:

  • Brașov – 31 august-2 septembrie și 7-9 septembrie
  • Alba Iulia – 31 august-2 septembrie si 7-9 septembrie
  • Iași – 7-9 și 14-16 septembrie
  • Baia Mare – 14-16 și 21-23 septembrie
  • Cluj – 5-7 și 12-14 octombrie

Înscrierea are loc completând acest formular, urmând ca după validarea documentelor să fiți contactat pentru a programa participarea la curs. Locurile la cursurile de formare se vor ocupa în ordinea înscrierii. Participarea la activitățile proiectului este gratuită, costurile fiind co-finanțate prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 – axa prioritară 3 (Locuri de muncă pentru toți).

Pentru mai multe informații despre proiect sau despre înscriere, puteți contacta echipa proiectului pe adresa de mail comunicare@iceberg.ro sau pe site-ul https://cupa.iceberg.ro/