„Amestecatul salatei” si ochii tatuati iti vor ridica parul pe mana.


Documentarele realizate in ultimii 20 de ani au scos la iveala personaje si situatii absolut uluitoare din spatele gratiilor.

1. Toss the Salad – Amesteca Salata

[youtube width=”740″ height=”444″]http://youtu.be/ItAzJD0o9NQ[/youtube]

Pornita dintr-un documentar realizat de HBO si popularizata apoi de comicul american Chris Rock, expresia de a-i „amesteca salata” cuiva a facut inconjurul lumii. Comica pentru cei de-afara, actiunea in sine e infioratoare pentru cel ce o suporta.
A „amesteca salata” inseamna ca un detinut nou venit sa il linga in fund pe unul dintre veteranii pana cand acesta isi atinge orgasmul. La propriu.
Detinutul care a dezvaluit intreaga procedura spune ca, pentru a atenua din senzatie, obisnuieste sa foloseasca … sirop!

2. Ochii tatuati

[youtube width=”740″ height=”444″]http://youtu.be/30s6d67xCFA[/youtube]

In ianuarie 2010 a aparut un reportaj ce arata cum detinutii incearca sa isi scoata „albul” din ochii, injectand cerneala rosie in globul ocular.
Rezultatul este unul infricosator atat ca aspect cat si ca efect asupra ochilor. Desi voluntara la prima impresie, actiunea ascunde de fapt disperarea detinutilor de a se face remarcati si temuti.

3. „Booty Warrior”

[youtube width=”740″ height=”444″]http://youtu.be/cJ-TVhKO7Vc[/youtube]

Fleece Johnson e spaima oricarui „frumusel” ce a ajuns vreodata in penitenciarul din Kentucky.
Cunoscut dupa un reportaj realizat in 2003, Johnson a uimit prin lejeritatea cu care a povestit apetitul sau sexual si modul in care si-l satisfacea.
Te plac, vreau sa te am. O poti face de bunavoie sau fortat” era replica prin care cel auto-intitulat „Booty Warrior” isi anunta viitorul partener de intentiile sale.
Johnson e doar un caz mediatizat, dar personaje asemenea lui se gasesc in aproape toate inchisorile din lume.