Vedetele păcălite i-au făcut praf decorul pentru emisiunea „Plasa de stele”! Dar asta nu înseamnă că Dan Negru va renunţa să facă farse persoanelor publice.
Prezentatorul se pregăteşte, de zor, pentru cel de-al şaselea sezon al emisiunii care revine pe micul ecran, la Antena 1, de miercurea viitoare. Producătorii şi restul echipei au avut de lucru, nu glumă, căci au luat-o de la zero în ceea ce priveşte decorul pentru show.
La finalul sezonului trecut, studioul de la Antena 1 era făcut zobimages (4)

Rezultatul a fost un platou mult mai mare decât precedentul, asta şi pentru că se va pune accentul pe evenimente care au loc în acest spaţiu. Filmările propriu-zise pentru noul sezon încep vineri, aşa că timpul pentru a repara stricăciunile nu e prea lung.
„Am fost nevoiţi să construim un platou nou, întrucât cel vechi a fost distrus de vedetele care au fost păcălite, de-a lungul timpului, la «Plasa de stele». Şi n-au fost puţine, 300 de oameni cunoscuţi în domeniile în care activează au fost victime sau complici în emisiune. Au venit cu târnăcoape, ciocane şi alte astfel de instrumente şi au pus decorul la pământ. Astfel că a trebuit să luăm totul de la zero, dar suntem mulţumiţi de rezultat”, a spus Dana Mladin, producătorul show-ului.
„O iau de la capăt cu un decor nou, cu un platou nou, creat special pentru ca eu să am loc să mă ascund de furia celor care vor fi invitaţi în el”, a mărturisit Dan Negru.