Adela Popescu si DJ Project sunt convinsi ca noul single „Vraja ta” va ajunge foarte repede la inimile fanilor si ca o vor canta impreuna in concerte.

[youtube width=”740″ height=”444″]http://youtu.be/qjWQae5VQxc[/youtube]

„Vraja ta”” va fi hitul primaverii, care se va auzi miercuri si la “Happy Hour” de la ora 17.30 la PRO TV, acolo unde Dj Project si Adela Popescu vor merge sa vorbeasca despre planurile viitoare, concertele explozive din tara si de peste hotare si despre noua piesa.

„Vraja tava, fi hitul primaverii si nu spun doar eu asta, o spun toti cei care au ascultat-o pana acum si am foarte mare incredere in ea. Este o piesa foarte pozitiva si senzuala, mi se pare o melodie perfecta pentru Valentine’s Day”, a declarat Adela Popescu, interpreta Ralucai din serialul „Pariu cu viata” care va reveni din martie la PRO TV cu sezonul 4.

„La fel ca orice alta melodie marca Dj Project si aceasta este un hit inca din fasa. De cand a fost scrisa prima idee. Dupa parerea noastra, dupa parerea oamenilor de studio care au participat la orchestratie, dupa parerea prietenilor care au ascultat-o – clar va fi un hit al acestei primaveri”, marturiseste Dj Maxx.

“Noutatea pe care o aduce aceasta melodie sta si in mesajul pozitiv pe care il transmite. Vraja ta! Inca din titlu iti dai seama ca este vorba despre o poveste de dragoste frumoasa, in ton cu anotimpul care va urma, in ton cu ziua de Valentine’s Day”, completeaza Dj Gino Manzotti.

„La toate concertele noastre reactia publicului este una exploziva. Fanii canta alaturi de noi fiecare melodie si suntem siguri ca vor indragi acest nou single foarte repede inca de la prima auditie”.