Asociaţia pentru Promovarea şi Susţinerea Iniţiativelor de Dezvoltare Economică şi Socială organizează în perioada 7-11 aprilie 2014, la Centrul de Expoziţii Providenţa din Iaşi, cea de-a doua ediţie a evenimentului ”EDU FUNNY FEST”.

EDU FUNNY FEST” este primul eveniment specializat în activităţi educaţionale nonformale, dedicate preşcolarilor şi şcolarilor, în săptămâna ”Şcoala Altfel – Să ştii mai multe, să fii mai bun!”.

Scopul evenimentului este acela de a reuni şi de a implica copiii, cadrele didactice şi părinţii în activităţi care să răspundă intereselor şi preocupărilor diverse ale elevilor, să pună în valoare talentele şi capacităţile acestora în diferite domenii, şi să stimuleze participarea lor la acţiuni variate, în context educativ nonformal.

Ateliere de creaţie, gătit, dans, design si stil vestimentar, prezentari interactive pe teme de ecologie, sanatate, nutritie, igienă, demonstratii de incondeiat oua si olarit, demonstratii de arte martiale, work-shop-uri de orientare în carieră, de intervenţie în situaţii de urgenţă dar si jocuri si concursuri sportive sunt doar o parte din activitatile la care se vor desfasura in cadrul Edu Funny Fest.

Vino pregătit cu multă energie şi voie bună, noi îţi vom pune la dispoziţie spaţiul pentru a-ţi satisface curiozitatea, a-ţi pune în valoare talentul sau pentru a-ţi îmbogăţi cunoştinţele din diferite domenii.

Preţul biletului de intrare 5 lei.
Sursa: via Facebook