Un elev in varsta de 16 ani, de la Liceul „Anghel Rugina” din Vaslui, a intrat in coma alcoolica in timpul orelor de curs, joi dupa-amiaza, adolescentul fiind preluat, la solicitarea unui profesor, de o ambulanta si transportat la spital.

Potrivit conducerii Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Vaslui, elevul de clasa a X-a a ajuns la scoala in stare de ebrietate si, in timpul celei de-a doua ore de curs, i s-a facut rau si a inceput sa vomite.
Speriat, profesorul aflat la catedra a incercat sa-i acorde primul ajutor si, dupa mai multe tentative esuate, a solicitat interventia unei ambulante.
„Din informatiile pe care le detin, se pare ca elevul a venit in stare de ebrietate la cursuri, fara a consuma bauturi alcoolice in incinta scolii.
Toate aspectele legate de acest incident vor fi lamurite de conducerea scolii care, in urma unei anchete, va stabili si sanctiunile impotriva elevului, asa cum prevede regulamentul scolar”, a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX inspectorul general al ISJ Vaslui, Gabriela Placinta.
Preluat de catre o ambulanta, elevul a fost transferat in coma alcoolica la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, acolo unde, ulterior, a ajuns si dirigintele adolescentului.
De altfel, conducerea liceului l-a instiintat si pe tatal elevului despre starea in care acesta a ajuns la scoala, mama adolescentului fiind plecata la munca in strainatate.