DB Schenker România sprijină Fundația Bethany în desfășurarea programelor de terapie pentru copiii cu dizabilități din Iaşi

Compania DB Schenker România s-a alăturat în acest an eforturilor Fundației Serviciilor Sociale Bethany de a oferi o șansă de recuperare copiilor cu nevoi speciale din Iași care provin din familii cu dificultăți materiale. DB Shenker se implică atât financiar, cât și prin participarea voluntară a angajaților DB Shenker, alături de ceilalți voluntari, ai Fundației Bethany la activitățile cu copiii.

Din anul 2012 Fundația Serviciilor Sociale Bethany sprijină copiii cu dizabilități din Iași oferind servicii gratuite de recuperare, în funcție de diagnosticul fiecărui copil. Peste 40 de copii au beneficiat deja de servicii specializate în cadrul acestui centru, iar numărul părinților care solicită astfel de servicii pentru copiii lor este tot mai mare.

Centrul de recuperare a fost amenajat şi dotat exclusiv din fonduri private, rezultate în urma a numeroase campanii şi evenimente de caritate. În continuare, susţinerea serviciilor se face în proporţie de peste 80% din fonduri provenind atât de la firme şi companii, cât şi de la persoane fizice care îşi doresc să îi ajute pe aceşti copii.

“Este încurajator să vedem că tot mai multe companii rezonează cu cauza noastră, cauza copiilor cu dizabilități. Din păcate sunt foarte mulți copii cu nevoi speciale în Iași și în țară care nu beneficiază de recuperare, iar timpul trece în defavoarea lor. Mulțumim DB Schenker România pentru că au înțeles gravitatea acestei probleme și pentru încrederea pe care ne-o acordă, devenindu-ne parteneri în acest proiect – a declarat Diana Păiuș, manager zonal al Fundatiei Serviciilor Sociale Bethany.

Programul de CSR pus la dispoziție de compania DB Schenker vine ca urmare a direcției de implicare în acțiunile sociale, educaționale și în special în cele de protejare a mediului înconjurator folosind diverse metode și instrumente. Colaborarea cu Fundația Bethany a însemnat pentru DB Schenker România un pas înainte în implementarea acestui program. Pe această cale doresc să felicit membrii fundaţiei pentru rezultatele obţinute şi implicarea activă în acest proiect desfăşurat cu sprijinul nostru!”, a adăugat domnul Albin Budinsky, CEO DB Schenker România.

Pentru detalii, accesați www.bethany.ro, sau apelați la tel/fax 0232 278 535, 0766 680246, persoană de contact Georgiana Vieru, coordonator PR şi Fundraising: georgiana.vieru@bethany.ro.

 

Sursa: comunicatul de presă