Se pare ca dramele continua pentru familia Houston. La nici un an dupa moartea lui Whitney, fiica ei, Bobbi Kristina, apare din nou pe prima pagina a tabloidelor americane.

Conform cel mai recent numar al publicatiei americane „National Enquirer”, unica fiica a lui Whitney Houston este insarcinata cu fratele ei vitreg, Nick Gordon.

Pentru a face fata imensei tristeti de a-si fi pierdut mama, adolescenta s-a logodit cu Nick, gest care a atras o multime de critici din partea opiniei publice. Majoritatea celor care o judeca au intrebat-o ce ar crede mama ei despre decizia necugetata pe care a luat,-o, intrebare la care Bobbi Kristina a raspuns: „Il iubesc si ma face fericita. Ma simt groaznic chiar si cand suntem despartiti timp de cateva ore”.

Relatia dintre cei doi este intens criticata si de rudele lui Whitney, care incearca sa o convinga pe tanara sa renunte la idee, fiind convinsa ca acest gest nu ii va face decat rau.

Ca si cum o potentiala sarcina n-ar fi destul de bizara, jurnalistii tabloidului sugereaza ca Bobbi Kristina ar fi avut si o tentativa de sinucidere, care a culminat cu inchiderea ei intr-o clinica.w