Sfarsitul de saptamana aduce noi premiere in cinematografele din Romania. Daca te-ai saturat de filmele online si vrei sa iesi in oras sau esti mare amator de premiere, in weekendul acesta vor rula noi pelicule de actiune si comedie pe marile ecrane.

“Orasul corupt”

[youtube width=”740″ height=”444″]http://youtu.be/Q3HgYu1atOo[/youtube]

“Orasul corupt” este o drama regizata de Allen Hughes si ii are ca protagonisti pe actorii Mark Wahlberg, Russell Crowe si Catherine Zeta-Jones.

Pelicula se concentreaza pe povestea lui Billy Taggart, un politist care este concediat dupa ce impusca un adolescent in varsta de 16 ani. Primarul orasului il scapa de inchisoare, insa nu poate sa il ajute din punct de vedere profesional. Pus in aceasta situatie, Billy este nevoit sa-si gaseasca alt mod de a-si castiga existenta. Cum nu poate sta departe de meseria sa, el se decide sa devina detectiv particular.

Noua slujba nu-i aduce satisfactii materiale prea mari, pana cand primeste o oferta de 50.000 de dolari de la un barbat, candidat la primaria orasului, care ii cere sa o urmareasca pe sotia sa. Din acest moment, lucrurile iau o turnura neasteptata. In urma cercetarilor pe care le face, Billy descopera lucruri nu tocmai cinstite in care este implicat primarul orasului si hotaraste sa dea in vileag totul.

“Hoata de identitate”

[youtube width=”740″ height=”444″]http://youtu.be/GqQg6Rlt6W4[/youtube]

“Hoata de identitate” este o comedie regizata de Seth Gordon si ii are in distributie pe actorii Jason Bateman si Melissa McCarthy.

Pelicula ii are in prim-plan pe Sandy Bigelow Patterson si pe Diane Bridesmaids, o “hoata de identitati”. Pentru ca si-a dorit dintotdeauna sa duca o viata de huzur, fara sa munceasca, Diana apeleaza la trucuri care o ajuta sa traiasca regeste in Miami si sa arunce cu banii in toate partile, fara sa miste un deget.

Problema cea mai mare este ca, pentru a-si satisface placerile, ea foloseste un card al unui oarecare Sandy, un contabil care traieste in cealalta parte a Americii. Acesta nu are nici cea mai mica banuiala de ceea ce il asteapta. El afla insa ca cineva se foloseste de identitatea si finantele sale in momentul in care este acuzat de infractiuni. Pus in situatia de a se apara singur, deoarece poltia nu-i acorda sprijin, Patterson porneste in cautarea Dianei.