Caracterul unei femei poate fi dezvaluit de forma sanilor si mai ales se poate afla ce fel de viata sexuala are,  o caracteristica foarte importanta pentru barbati.

Probabil tocmai de aceea majoritatea barbatilor se uita instinctiv la forma sanilor unei femei iar subconstientul lor catalogheaza acea femeie.

Sanii unei femei pot spune daca poate fi o mama sanatoasa sau nu.

Potrivit ultimelor studii realizate in domeniu, forma si pozitia sanilor unei femei dicteaza anumite caracteristici cheie despre sexualitatea si felul in care este ca persoana acea femeie.

FEMEILE CU SANII ROTUNZI
Femeile cu sanii rotunzi sunt cele mai mamoase dintre toate. Stiu sa fie calde dar totodata stiu si sa isi apere interesele cat se poate de bine. In viata, aceste femei isi doresc cel mai mult sa isi intemeieze o familie.

Pe plan sexual, se dezlantuie mai greu in pat insa odata ce au prins incredere in partener devin de neoprit.

 

 

 

 

 

 

 

 

FEMEILE CU SANII ASCUTITI

Aceste femei sunt de multe ori mult prea sfioase. Se ascund de ele insele si incearca pe toata perioada vietii sa devina alte persoane decat ceea ce sunt.

Pe de alta parte, in pat sunt foarte salbatice, fiind singurul loc unde-si dau arama pe fata.

 

 

 

 

 

 

 

FEMEILE CU SANII PLINI IN PARTEA DE SUS

Aceste femei sunt cat se poate de sigure pe ele insele. Ce-i drept, intr-o lume a barbatilor si bustul le ajuta foarte mult. Mandre de sanii lor si de feminitatea de care dau dovada, obtin totul foarte usor cu ajutorul seductiei.

Insa in pat cam lasa de dorit. Nu prea se misca si nu isi dau interesul, considerand ca barbatul trebuie sa faca toata treaba.

 

 

 

 

 

 

 

FEMEILE CU SANII PLINI IN PARTEA DE JOS

Aceste femei sufera de multe complexe din cauza faptului ca nu reusesc deseori sa fie satisfacute cu ele insele. Insa tocmai datorita acestor complexe exceleaza mereu pe plan profesional. Si odata ce ajung sa detina o pozitie de conducere, devin cu adevarat dure.

In pat le place foarte mult sa domine, le place sxul brutal si le place sa isi lase partenerii fara suflare.

 

 

 

 

 

 

 

FEMEILE CU SANII CU SFARCURI RIDICATE

 

Aceste femei duc o viata aproape sexuala. Pe toate planurile, se folosesc de atuurile cu care le-a inzestrat mama natura.

Se dau usor pentru ca le place sa experimenteze foarte mult din punct de vedere sexual si sunt foarte sigure de ele. In pat insa dau tot ce pot doar in cazul in care barbatii sunt foarte dotati.

 

 

 

 

 

 

FEMEILE CU SANII CU SFARCURI COBORATE

 

Aceste femei considera ca menirea lor pe lume este sa faca cat mai multi copii, fara sa conteze ce barbat le este alaturi. Iubesc sa fie mame iar din punct de vedere sexual nu sunt atat de active.

Mai degraba se lasa folosite sexual de barbati, tocmai din dorinta de a fi insamantate.

 

 

 

 

 

 

 

FEMEILE CU SANII DEPARTATI UNUL DE CELALALT

 

Aceste femei sunt cat se poate de obraznice. In viata, le place sa se joace cu tot si cu toate. Nu iubesc stabilitatea si nici viata de familie si considera ca popria persoana este cea mai importanta.

In pat isi aleg partenerii pe masea pentru ca nu concep sa aiba parte de o partida de sex dupa care sa nu fie satisfacute pe deplin.

 

 

 

 

 

 

 

FEMEILE CU SANII APROPIATI UNUL DE CELALALT

 

Aceste femei iubesc sa fie intretinute. Le place ca cineva sa aiba in permanenta grija de ele si sa nu trebuiasa sa isi faca prea multe griji pentru nimic.

Insa, sunt cat se poate de sexuale. Le place sa faca sex des, bine si uneori cu mai multi parteneri in acelasi timp, considerand ca menirea lor pe aceasta lume este sa se desfete sexual cat mai variat posibil.