Tocmai a intrat in atentia noastra un videoclip mai special. El este facut de 2 romani pentru concursul Jameson Done in 60 Seconds. 
Ideea: Poti face un film dintr-un alt film in 60 de secunde?
EI au ales, The Ring ca film, si uite ce a iesit:

Nu uitati sa apasati pe like sau thumbs up, daca va place!

Despre  Jameson Done in 60 Seconds:

Castigatorii etapei din Romania vor fi desemnati de un juriu local format de specialisti in cinematografie si comunicare (calificativ care conteaza in proportie de 50% la nota finala) si de votul publicului larg, exprimat prin Like-uri la filmele de pe canalul oficial de pe Youtube (calificativ care conteaza in proportie de 50% la nota finala).

Cele mai bune 3 lucrari din Romania vor aduce autorilor lor premii in valoare totala de 4.500 de euro. Castigatorul premiului I va primi 2.000 de euro si o excursie la Londra, la Finala Globala Jameson Empire Done In 60 Seconds de pe 22 martie, castigatorul premiului II – 1.500 de euro, iar castigatorul premiului III – 1.000 de euro.

La Finala Globala a Competitiei, inscrierile romanesti vor concura cu filme provenite din alte 16 tari. Un juriu international format din vedete ale filmului va alege apoi cele mai bune 5 lucrari inscrise in competitie.

Cei 5 finalisti la nivel global vor participa la Gala Jameson Empire Awards din Londra, unde vor fi inconjurati de staruri din domeniul cinematografiei. Aici va fi desemnat si marele castigator al competitiei. Premiul ii va fi inmanat pe scena festivalului, asemenea tuturor celorlalte vedete castigatoare a unui premiu Jameson Empire.

Intra aici pentru mai multe detalii: www.jamesonempirediss.com