„Dă mai departe” este numele unui proiect mai mult decât generos, inițiat de Asociația PHYSIS cu sprijinul Grupului Sante. Este o invitație adresată și altor entități de a sprijini cauzele sociale din comunitatea ieșeană, oferind mese gratuite persoanelor care nu își permit acest lucru.

Inspirat din povestea cafelei în așteptare, proiectul își propune să devină o dovadă a generozității din comunitate. Să îl ajutăm, deci!

„Ne dorim să oferim o porție gustoasă de mâncare celor care nu și-o permit. Și împreună, o putem face! Este șansa ta să faci o faptă bună, oferind un sprijin concret celor în nevoie.
Procesul este unul simplu: cumperi un preparat culinar pe care nu îl consumi, ci îl lași în grija noastră pentru a-l oferi unei persoane care chiar are nevoie. Achiți la casă, primești un post-it cu sortimentul de mâncare donat și îl lipești personal pe panoul ”Dă Mai Departe” de la standul Sante Food.
Urmărește povestea faptelor bune pe paginile de Facebook: Asociația PHYSIS și Sante Food. Descoperă-i pe cei care s-au bucurat de masa oferită de tine. Culege poveștile celor care au nevoie de ajutor, împărtășește-le cunoscuților și împreună vom reusi să le oferim o masă savuroasă.
Fă o faptă bună, oferind un sortiment de mâncare “în așteptare” la Sante Food în Foodcourt Palas. Dă mai departe!”

  • www.asociatiaphysis.ro
    daruieste@asociatiaphysis.ro
    0755 144 455

 

Noi am adoptat deja marca „Dă mai departe!” 🙂