jci-iasi

Junior Chamber International Iași a primit premiul Best Economic Development Program în cadrul JCI România Awards 2019 pentru proiectul Femei de Afaceri cu Stil, ediția a IX-a.

Joi, 24 octombrie 2019, în cadrul evenimentului „Meet JCI Iași – Cetățeni activi autentici”, Bianca Ionel, manager al proiectului premiat, Femei de Afaceri cu Stil, și Vicepreședinte JCI Iași 2019, va povesti despre succesul acestui proiect dar și despre cum poți deveni membru JCI Iași.

În cadrul evenimentului „Meet JCI Iași – Cetățeni activi autentici” participanții cu vârste între 18 și 40 de ani care își doresc să se implice în proiectele derulate de organizația tinerilor antreprenori și leaderi din Iași vor avea posibilitatea să interacționeze cu membrii JCI Iași și să descopere cum pot să se se dezvolte personal și profesional prin implicarea activă în comunitate. Un invitat special al evenimentului este și Alina Munteanu, președinte JCI România 2020.

Agenda Meet JCI Iași – Cetățeni activi autentici

  • Prezentarea rețelei Junior Chamber International ținută de Alina Munteanu;
  • Prezentare JCI Iași;
  • Prezentare proiecte JCI Iași 2018-2019 pe cele 4 arii de dezvoltare: antreprenoriat, dezvoltare personală și profesională, internaționalism și responsabilitate socială;
  • Prezentare proiecte JCI Iași 2020;
  • Sesiune de întrebări și networking 1 la 1.

Te invităm la Meet JCI Iași – Cetățeni activi autentici

Despre JCI IAŞI

JCI Iași este o asociație non-guvernamentală de tineri lideri, profesioniști și antreprenori înființată în anul 2006 pentru a-i sprijini pe tinerii întreprinzători în demersul lor de a deschide o afacere, de a se dezvolta și afirma pe piață și pentru a crea o rețea de networking și cooperare între antreprenorii ieșeni.

Contact JCI Iași:

Facebook: https://www.facebook.com/events/2342502159331957/
Website: https://www.jciiasi.ro/