Cântăreaţa Jennifer Lopez este interesată de o nouă colaborare cu un nume mare din industria muzicală şi spune că doreşte să înregistreze un duet cu Rihanna, cu care a lucrat la filmul de animaţie „Acasă/ Home”, informează contactmusic.com.

Jennifer Lopez, care a avut câteva colaborări interesante în ultima vreme, precum cele cu Pitbull şi Iggy Azalea, spune că a admirat-o întotdeauna pe Rihanna şi îşi doreşte foarte mult să cânte cu ea. Jennifer Lopez a asigurat vocea mamei personajului animat interpretat de protejata lui Jay-Z în filmul „Home”.

„Sunt o mare admiratoare a Rihannei şi cred că ea este o fată foarte decentă, iar eu ador lucrul acesta, pentru că şi eu sunt la fel. Cine nu şi-ar dori o colaborare cu ea?”, a declarat Jennifer Lopez într-un interviu pentru E! News.

Se pare că sentimentele de apreciere şi prietenie dintre cele două artiste sunt reciproce, întrucât Rihanna a declarat la rândul ei pentru revista Grazia: „Atunci când am auzit-o pe Jennifer, mi-am dat seama că vocea ei avea aceeaşi căldură şi siguranţă ca vocea mamei mele. Are acea tonalitate specifică. E aproape ca şi cum îţi spune că îi vine să te îmbrăţişeze. O ador. E o femeie minunată”.

Rihanna şi-a lansat primul album discografic în 2005, iar primul ei single care a ajuns pe primul loc în topul Billboard a fost piesa „S.O.S.”. Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale: „Umbrella”, „Take a Bow” şi „Disturbia”. Înainte de „Loud”, din 2010, cântăreaţa a lansat albumul „Rated R”, în noiembrie 2009. Cele mai recente albume ale sale sunt „Talk That Talk” (2011) şi „Unapologetic” (2012). Albumele sale s-au vândut în peste 150 de milioane de exemplare la nivel mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu opt premii Grammy.

Jennifer Lopez, născută în 1968 în cartierul Bronx din New York, s-a lansat iniţial ca actriţă, înainte de a deveni o vedetă a muzicii pop. După ce a devenit cunoscută în anii 1990 cu rolul din sitcomul „In Living Color”, Jennifer Lopez a devenit un star de talie mondială, remarcându-se în filme precum „Selena”, „Trenul cu bani”, „Anaconda”, „Eu cu cine mă mărit?”, „Camerista/ Maid in Manhattan”, „Plan de rezervă” şi „Pregăteşte-te, că vine!”.

Şi-a lansat albumul de debut, „On the 6”, în 1999. Jennifer Lopez s-a remarcat şi în calitate de jurat al emisiunii-concurs „American Idol”, dar şi cu numeroase albume pop, care s-au vândut în peste 75 milioane de exemplare. Jennifer Lopez este şi o femeie de afaceri cu un simţ antreprenorial dezvoltat, artista lansându-şi propria companie de producţie, o linie vestimentară şi o gamă de parfumuri. În 2012, Jennifer Lopez a ocupat primul loc în topul celor mai bine plătite vedete de la Hollywood, întocmit de revista Forbes, cu venituri de 52 de milioane de dolari.

În ultimii ani, Jennifer Lopez a divorţat de soţul ei Marc Anthony, cu care are doi copii – gemenii în vârstă de şase ani Max şi Emme -, a început o relaţie cu dansatorul Casper Smart de care s-a despărţit în primăvara anului trecut, a revenit în juriul emisiunii „American Idol” şi a lansat cel de-al optulea album de studio din cariera ei, intitulat „A.K.A.”.