Amber, 26 de ani, şi-a încheiat romanţa de şapte luni pe care a avut-o cu vedeta, după ce împreună cu Marie de Villepin, fiica fostului premier francez Dominique, au zburat la Paris.

Amber Heard a ales să pun punct relației cu starul de la Hollywood din cauza scandalul iscat din cauza infidelității actorului. Cu toate ca relația dintre cei doi devenise serioasă cu mult înainte ca acesta să divorțeze, Amber nu a suportat să fie scoasă ,,țap ispășitor” pentru aceasta situație.

„Amber n-a vrut să fie catalogată drept «cealalată femeie», care a destrămat o familie. Johnny a asigurat-o că idila lui cu Vanessa se încheiase înainte de-a apuca să se înfiripe ceva serios între ei, dar lui Amber nu i-a convenit deloc că a fost scoasă ţapul ispăşitor din toată nebunia mediatică privind despărţirea lui Johnny de Paradis şi-atunci i-a spus «Adio!» starului hollywoodian“, a declarat o sursă pentru „National Enquirer“.

 

Johnny Depp a anunțat pe 19 iunie că s-a despărțit în ,,mod amiabil” de Vanessa Paradis, după ce au negat în mod repetat că relația lor ar avea probleme. Depp,49, și Vanessa 39, au doi copii , Lily-Rose-13 și Jack-9. Cei doi nu au fost niciodatăa căsătoriți si nu au mai fost văazuți impreună la un eveniment public din 2010.

Vanessa nu a fost prezentă nici la premiera filmelor ,, Dark Shadows” și ,,The Rum Diaries” in care Depp a lucrat alaturi de blonda bisexuală,Amber Heard, de care actorul s-a îndrăgostit.