Bun venit în lumea JouJou!

Conceptul JouJou a luat viață din dragoste pentru copii. Dorința JouJou este de a completa universul copiilor cu decorațiuni și jucării sigure, de calitate.

Joaca este unul dintre cele mai importante aspecte din viața copiilor. Pe lângă rolul de a crea divertisment în rândul celor mici, jucăriile pot de multe ori să ajute la dezvoltarea armonioasă a copiilor. Alese potrivit, jucăriile pot avea un rol fundamental în educarea micuților. Aici intervine JouJou, care a înțeles rolul acestora în dezvolarea copiilor.

JouJou este pentru și despre copii creativi, energici, curioși, iar jocurile și jucăriile pe care le oferă au rolul de a-i provoca pe copii să învețe, să se concentreze, să se dezvolte, să fie îndrăzneți.

Fie că ești în căutarea unor jocuri, jucării, a unor crafturi sau a decorațiunilor pentru camera copilului, la JouJou găsești tot ce ai nevoie. Din dorința de a oferi celor mici zâmbete, JouJou s-a angajat să selecteze cele mai potrive jocuri și jucării pentru copii.

JouJou se adresează atât fetelor cât și băieților, fiind incluse în gama de produse și jucării premiate la nivel internațional.

În ceea ce privește produsele, JouJou oferă numeroase jucării educative, științifice, magnetice, de construcții, din lemn, pentru bebeluși, motrice, puzzle-uri, figurine, jocuri de artă și îndemânare și nu numai.

Deoarece este cunoscut faptul că tuturor copiilor le place să meșterească, JouJou vine în întâmpinarea micuților cu kiturile DIY, care pot sparge rutina zilnică și îi pot învăța pe copii să deprindă noi abilități. Construirea de animale din lemn, vehicule din lemn, genți și rucsacuri pentru pictat, sunt doar câteva dintre activitățile care îi provoacă pe copii să-și dezvolte noi abilități și să se exprime liber, prin artă.

Cu JouJou poți de asemenea, să îi amenajezi copilului camera exact pe placul lui, care să îi reflecte și personalitatea. JouJou oferă mobilier, decorațiuni, soluții de depozitare și multe altele, toate pe gusturile și nevoile celui mic. Alegând produsele potrivite, camera de vis a copilului va deveni realitate.

Copilăria este caracterizată de jocurile și jucăriile cu care interacționează zilnic copilul. Este de datoria noastră să le-o facem cât mai frumoasă și să le-o umplem cu amintiri fascinante.

Află mai multe despre JouJou: https://joujou.ro/