Judecătoarea ieşeană Cerasela Cazacu a fost făcută de râs în tot oraşul după ce asociaţia de locatari din care face parte a dat-o în judecată pentru că nu şi-a plătit întreţinerea timp de trei ani! Mai mult, membrii asociaţiei au deschis un blog colectiv în care fac publice toate problemele pe care le au cu familia Cazacu.
Asociaţia de locatari din strada Ion Creangă, bloc J1, a dat-o în judecată pe Cerasela Cazacu, de la Judecătoria Iaşi, pentru recuperarea datoriilor la întreţinere, iar procesul va avea loc la Judecătoria Rădăuţi. Judecătoarea a acumulat o datorie de 4.200 de lei, iar vecinii spun că, deşi i-au atras atenţia de nenumărate ori că sunt afişate cheltuielile de întreţinere şi că trebuie să le achite, aceasta i-a ignorat complet.Intre soţii Cazacu şi asociaţie există un veritabil război.

Pe blogul făcut de asocialţie sunt postate inclusiv filmuleţe cu certurile dintre asociaţie şI judecătoare. “Nu-şi plăteşte întreţinerea, declară foarte puţină apă consumată (3-4 mc/lună), nu plăteşte curăţenia pe stradă, nu plăteşte fond de rulment, nu participă la nicio cheltuială comună. Abuzează permanent de funcţia de judecător şi împreună cu soţul său intimidează şi terorizează permanent locatarii, dar şi organele de ordine”, se arată pe blogul asociatiaj1.blogspot.ro.
http://asociatiaj1.blogspot.ro

Dezvăluirile postate pe internet sunt halucinante pentru un rang de judecător: Cerasela Cazacu ar arunca deşeurile menajere pe geam, direct în spaţiul verde din faţa blocului, şi că a umplut uscătorul cu tot felul de vechituri: “Aceştia depozitează în uscător deşeuri de ani buni de zile, minţindu-i permanent pe vecini că se mută în curând şi o să le ducă de acolo”. Potrivit declaraţiei de avere, judecătoarea Cerasela Cazacu a câştigat în ultimii ani 97.000 de lei (circa 8.000 de lei/lună). Magistratul a refuzat să dea declaraţii presei şi să explice situaţia.