Un alt mult îndrăgit proiect derulat în cadrul Asociaţiei „Societatea Pentru Psihologie”, prinde contur sub coordonarea Loredanei-Andreea Boiea. Acest program constituie un moment unic sau mai bine zis reprezintă o răscruce pentru toţi studenţii din toate rândurile. Dacă până în prezent „Licenţa bate la uşă” a fost activată doar într-o singură zi, îndoielile studenţilor fiind lămurite de un singur invitat special, ei bine, în acest an fiţi pregătiţi pentru un întreg maraton de întâlniri și discuții desfăşurate în trei zile consecutive.

Acest eveniment este adresat studenților din cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației  (Universitatea « Alexandru Ioan Cuza « ) cu precădere din anul 3 de studiu – care au nevoie de reîmprospătarea memoriei cu privire la anlizele statistice necesare în realizarea licenței; celor din anul 2 de studiu – care curând vor trebui să-și alegă tema și profesorul de licență, dar și celor din anul 1 – care doresc să fie familiarizați cu ceea ce presupune examenul de licență.

Pe  15, 16, 17 martie 2014  vă așteptăm în corpul R al Univeristății, sala R 502 pentru a lua  parte  la 3 zile  pregătitoare pentru licență și nu numai: Teste T, ANOVA, Corelații, Regresie, Designul cercetării, Alegerea temei și scrierea licenței. Formă și conținut, prezentare lucrări de licență, discuții cu absolvenții și profesorii; Facilitatorii acestor sesiuni de pregătire sunt : Asist. Dr. Irina CRUMPEI, Asist. Dr. Cornelia MĂIREAN, Lect. Dr. Daniela ZAHARIA, Lect. Dr. Andrei MARIAN, Miroslav COJOCARI, Ioana DARCACI, Bianca CIUBOTARIU, Loredana-Andreea BOIEA, Cosmina IRICIUC.

Conştienţi de abaterea noastră de la tradiţie din acest an, v-am pregătim o mică simulare menită să spargă barierele dintre studenți şi profesori. Vino şi tu! Arată profilor ce ai lucrat!. Nu rata oportunitatea perfectă de a vorbi şi de a te lămuri. Poţi să ai şi tu şansa ca, în anul trei, construirea unei licenţe să ţi se pară o mică joacă de copil pentru un tânăr (sau o tânără) aşa bine instruit(ă) şi învăţat(ă).

Pentru a afla mai multe despre participarea la acest proiect consultați secțiunea proiectului de pe site-ul Asociației SPP :

http://www.psih.uaic.ro/~spp/index.php?option=com_content&view=article&id=88&Itemid=72&lang=ro