Lucrurile mici, cum ar fi un cuvânt bun, ca ”Mulțumesc!”,  ”Ești apreciat!” sau ”Ești deosebit!”, acestea sunt lucrurile care fac evenimentele din viața oamenilor (tuturor oamenilor) să fie fericite!

Evenimentul Gala Omenilor a fost un eveniment, inițiat de Asociația Deliveringlife, despre lucruile mici din viața noastră care ne fac să ne simțim bine! Un gând, un cuvânt, un gest frumos este de ajuns să înfrumusețezi ziua, chiar viața unei persoane! Acest eveniment a fost dedicat tuturor oamenilor care sunt prinși în stresul cotidian și care au uitat să zâmbească când merg pe stradă. Scopul a fost aducerea zâmbetului pe buzele oamenilor simpli și de a participa activ la îmbunătățirea statutului moral al comunității prin voie bună și cuvinte magice, cum ar fi: ”Mulțumesc!” sau ”Ești deosebit!”

Am aplaudat și am felicitat oameni care treceau pe stradă, invitându-i pe covorul roșu și cerându-le autografe! I-am pozat și am împărțit zâmbete împreună! Toți cei care au călcat pe covorul roșu s-au simțit apreciați și speciali pentru câteva minute! Aceste câteva clipe sperăm să le dea bună dispoziție și să le schimbe modul în care percep lumea din jurul lor.

Suntem o comunitate care are nevoie de zâmbete și de oameni frumoși care să conștientizeze puterea zâmbetului.

Un singur zâmbet, un singur cuvânt frumos poate schimba viața cuiva, aceasta a fost premiza tuturor voluntarilor care au participat și care au devenit ambasadori ai zâmbetului, ambasadori Deliveringlife.

Felicitări tuturor! Ați fost minunați!