Într-un interviu acordat celor de la Ring, cântăreţul spune că se simte mândru de declaraţiile făcute de Mihai Budeanu (ex. 3rei Sud Est) şi anume că – “ce face omul, face şi maimuţa”, referindu-se la piesa “Vara nu dorm”, prin care Connect-R a lansat un trend şi mulţi l-au copiat.

“Eu m-am simţit extraordinar când Mihai Budeanu a spus că le-am amintit oamenilor că suntem români. Lumea ştie despre mine doar că mi-am arătat tricoul pe care scria că sunt ţigan.

Nu mulţi ştiu că eu sunt un mare român, adică sunt un mare naţionalist. Eu îi mulţumesc lui Dumnezeu că am făcut ca piesa asta (n.r. Vara nu dorm) să facă exact ce a zis Mihai, să ne amintească că suntem români, inclusiv mie.

Am făcut o chestie benefică nu numai pentru mine, ci şi pentru industria românească. Nu sunt de acord că în muzica românească ce face omul, face şi maimuţa.

Şi eu, la un moment dat, am fost rapper şi când s-a schimbat trendul m-am schimbat şi eu. E normal să ai şi rătăciri şi să nu ştii despre ce e vorba.

Bineînţeles, până la un moment dat când nu mai alergi după rezultat, fie el bun fie el prost, si faci ceea ce-ţi place.

Asta contează, să faci ce-ţi place. Eu cred că orice artist ajunge la un moment dat să-şi creeze o definiţie a lui”, a spus acesta.

sursa:cancan.ro

Si daca vi s-a facut dor:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r8eb_NoQsU4[/youtube]