În ultimele zile, Subway – cel mai mare lant de restaurante fast food din lume, s-a confruntat cu o problemă care pare să ia amploare.
Subway
Scandalul „celor 11 inch” a pornit de la un barbat din Australia care a postat pe internet o fotografie cu un sandvis al companiei şi care măsoară doar 11 inch, adică mai puţin cu un inch (2,5 cm) decât susţine oficial compania că ar măsura sandvişurile sale.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai mult, se pare că cei de la The New York Post au realizat o investigatie, in urma careia a reieşit faptul ca 4 din 7 sandwich-uri „de 30 cm” au o lungime mai mica decat cea oficiala.

Chiar dacă o parte dintre clienţi privesc cu amuzament situaţia, o altă parte a decis chiar să dea în judecată compania pentru publicitate frauduloasă, înselătoare şi necorespunzătoare.

Conform Chicago Tribune, doar unul din clienţi, pe numele său Nguyen Buren, cere Subway despăgubiri de 5 milioane de dolari.

În încercarea de a preîntâmpina alte plângeri, Subway a anunţat că lungimea sandwich-urilor sale poate varia, şi asta pentru că nici pâinea, care este coapta in locatiile sale, nu intruneste specificatiile materiale ale lantului de restaurante.

De asemenea, compania a ţinut să explice că şi-au dublat eforturile pentru a asigura consistenţa şi corectitudinea dimensiunii fiecărui sandvis comercializat, indiferent de locaţia sa.