Arabii s-au plictisit repede de caroseriile din aur si au pus direct bani.

Dubai e locul in care poti spune linistit ca le-ai vazut pe toate. Si daca am ratat ceva, va aparea cu siguranta mai intai la ei. Pentru ca pur si simplu seicii de acolo nu mai au ce face cu banii!

Deci, ce te faci cand se aduna prea mult maruntis? Simplu! Iti faci masina de bani. La propriu! O companie din Dubai da startul noului trend la arabi. Pentru ca o caroserie cromata, platinata sau aurita e deja vintage, baietii de la Coins Car sau gandit sa faca ceva care sa le ia ochii arabilor. Asa ca au facut rost de lipici si cateva sute de kilograme de monede. Au lipit repede tot maruntisul pe masina si a iesit cel mai bling-bling SUV din cate am vazut vreodata!


Ce vedeti aici sunt nu mai putin de 57.412 monede lipite pe un Range Rover. E a doua isprava a celor de la Coins Car. Prima masina preparata astfel a fost un Mercedes-Benz Clasa G. Nu putem calcula exact greutatea suplimentara, dar, indiferent de moneda, tot avem peste 400 de kilograme de bani pusi pe acest Range.

Ca si cand n-ar fi de ajuns, tunerii au pus portretele seicilor pe fiecare geam, alaturi de emblemele Emiratelor Arabe. Dupa cat de excentrici sunt seicii, sigur se vor gasi cativa cumparatori. Nu putem sa ne abtinem si va intrebam totusi.

[youtube width=”740″ height=”444″]http://youtu.be/YKnITRrzRYY[/youtube]